Site icon NewsIT

Ισοπαλία-σοκ για τον Ολυμπιακό

13.03.2010 | 20:54
Με σκυμένα κεφάλια έφυγαν οι πάικτες του ΟΣΦΠ από το γήπεδο

Με σκυμένα κεφάλια έφυγαν οι πάικτες του ΟΣΦΠ από το γήπεδο

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον ΠΑΣ, έχασε και τις όποιες ελπίδες είχε για τίτλο και στον Πειραιά τα "βάζουν" με την τύχη τους. Με δύο αυτογκόλ σκόραρε η ομάδα του Αναστόπουλου.

Οι ερυθρόλευκοι άφησαν ακόμη δύο βαθμούς και πλέον τα όποια όνειρα έκαναν για τον τίτλο έχουν χαθεί. Ο λαός λέει ότι η τύχη στηρίζει τους ικανούς και το ότι ο Ολυμπιακός δεν την είχε με το μέρος του μάλλον θα πρέπει να προβληματίσει και όχι να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία. Η ομάδα του Μπάντοβιτς παρουσιάστηκε νωθρή στην αρχή, πίεσε μετά το 0-1 αλλά στο τέλος δεν είχε το καθαρό μυαλό. 

Ο Θρύλος κλινικά νεκρός γράφει ο Γιώργος Χελάκης

Μπάντοβιτς: Είναι ευχαριστημένος με την προσπάθεια!!!

Ο ΠΑΣ ευτύχισε να προηγηθεί όταν ο Μπουχάν σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα.

Το γκολ ξύπνησε τους γηπεδούχους που κατάφεραν στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους να σημειώσουν δύο γκολ.

Ο Ντάρμπισιρ στο 39′ συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Μήτρογλου και από κοντά έφερε το ματς στα ίσα. Οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν εκεί και με την ατομική προσπάθεια του Λούα Λούα στο 44′ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον Ολυμπιακό να είναι νωθρός και τον ΠΑΣ να απειλεί. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την τύχη με το μέρος τους και στο 55΄όταν ο Καζναφέρης σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μέλμπεργκ και ξεγέλασε τον Νικοπολίδη.

Από εκεί και μετά το ματς μπορεί να χαρακτηριστεί “ροντέο”. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αφού είχαν σημαντικές ευκαιρίες. 

Περισσότερες έχασε ο Ολυμπιακός που βρήκε απέναντι του έναν εκπληκτικό Ζαφειρόπουλο, όμως και ο ΠΑΣ θα μπορούσε αν ήταν πιο ψύχραιμος να φύγει με τη νίκη από το Γ. Καραϊσκάκης.

Στο 90′ ο Μέλμπεργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι. 

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δύο πολύ δύσκολα ματς την επόμενη εβδομάδα κόντρα σε Μπορντό και Παναθηναϊκό και σίγουρα η ψυχολογία των παικτών του δεν είναι καθόλου καλή μετά τη νέα απώλεια βαθμών. Ο ΠΑΣ με τον βαθμό που πήρε ελπίζει βάσιμα σε παραμονή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έγινε για ακόμη μία φορά σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο (71′ Λεονάρντο), Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρέσκα (71′ Στολτίδης), Λεντέσμα (78′ Γ. Παπαδόπουλος), Ζαϊρί, Λούα Λούα, Ντάρμπισαϊρ, Μήτρογλου.
ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς (31′ Ζαφειρόπουλος), Ντάσιος, Βάντερσον (64′ Στάθης), Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Ρόβας, Μπουχάν, Σίσιτς, Ντιμπαλά, Καζναφέρης (64′ Τζάνης), Μπακαγιόκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version