Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ισόβιος αποκλεισμός για τενίστα που “έστηνε” παιχνίδια

Ισόβιος αποκλεισμός για τενίστα που “έστηνε” παιχνίδια

Βαριά τιμωρία, που επΊ της ουσίας τερματίζει την καριέρα του στο τένις, επέβαλλε η επιτροπή για την ακεραιότητα του αθλήματος στον Αιγύπτιο, Γιουσέφ Χοσάμ, ο οποίος βρέθηκε ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό και χειραγώγηση αγώνων.

Τέλος το επαγγελματικό τένις για τον Αιγύπτιο τενίστα, Γιουσέφ Χοσάμ. Το νούμερο 291 της Παγκόσμιας Κατάταξης, μέχρι πρότινος, βρέθηκε ένοχος για τη χειραγώγηση 8 αγώνων, ενώ σε δύο ακόμα περιπτώσεις επηρέασε συναθλητές του για να έχουν μειωμένη απόδοση.

Όλα αυτά την τετραετία 2015-2019, κατά την οποία ο Χοσάμ κατηγορείται για 21 παραβάσεις, ενώ ελέγχονται και άλλοι τενίστες που μπορεί να συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο Αιγύπτιος, που θεωρούταν ότι έχει καλές προοπτικές για να κάνει καριέρα, είχε τεθεί εκτός τένις από τον Μάιο του 2019, ενώ ρόλο στην τόσο βαριά τιμωρία του έπαιξε και το γεγονός ότι αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές και την ομοσπονδία.

“Ως αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του, ο κ. Χοσάμ αποκλείεται πλέον μόνιμα από το να συμμετέχει ή να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη διοργάνωση τένις που διοργανώνεται ή αναγνωρίζεται από τα διοικητικά όργανα του αθλήματος”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της τιμωρίας του αποό την αρμόδια επιτροπή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις