Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ισπανία – Ελλάδα 13-5: Ήττα στα ημιτελικά για την Εθνική πόλο γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ισπανία – Ελλάδα 13-5: Ήττα στα ημιτελικά για την Εθνική πόλο γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η Ελλάδα “σταματάει” πάνω στην Ισπανία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την Εθνική πόλο γυναικών να χάνει φέτος με 13-5 στα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας πλέον ως στόχο το χάλκινο μετάλλιο.

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να εμφανιστεί ανταγωνιστική κόντρα στη δις πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, Ισπανία, καθώς δυσκολεύτηκε υπερβολικά στην επίθεση και επέτρεψε στην αντίπαλό της να ξεφύγει από νωρίς στο σκορ. Η Εθνική πόλο γυναικών έχασε έτσι την πρόκριση για τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά και την ευκαιρία να εξασφαλίσει ένα “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Πλέον η εθνική μας ομάδα ελπίζει σε ήττα της Ιταλίας από την Ολλανδία στον έτερο ημιτελικό, ώστε να δώσει διπλή “μάχη” επί των Ιταλίδων στο μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μαζί με το μετάλλιο να πάρει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-1, 4-1, 1-1, 4-2

Ισπανία: Ράμος, Πιράλκοβα (1), Εσπάρ (1), Ορτίθ (2), Πέρες (1), Κρέσπι (1), Ρουίθ (1), Πένια (1), Φόρκα (3), Καμούς (1), Γκαρθία (1), Λέιτον, Τέρε

Ελλάδα: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη (3), Ασημάκη (1), Πάτρα, Νίνου, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου (1), Ελληνιάδη, Σταματοπούλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις