Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ισπανία – Γερμανία 6-0: Η “ιστορική βραδιά” μιας “εθνική καταστροφής”! “Φαρμάκι” για Λεβ (video, pics)

εθνική ομάδα Γερμανίας
ΦΩΤΟ Reuters

Η Εθνική Γερμανίας μας έχει συνηθίσει να μη δείχνει… έλεος στους αντιπάλους της. Αυτή τη φορά όμως τα «πάντσερ» γνώρισαν ιστορική ήττα από την Ισπανία με 6-0, γεγονός που σχολιάστηκε… αναλόγως από τον Τύπο των δυο χωρών. Στο… στόχαστρο ο Γιόακιμ Λεβ.

Η εθνική Ισπανίας έκανε «φύλο και φτερό» την Γερμανία του Γιόακιμ Λεβ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και με το εμφατικό 6-0 πήρε το «εισιτήριο» για τους τελικούς του Nations League, αφήνοντας τα πάντσερ» στη 2η θέση και παράλληλα υποχρεώνοντάς τα σε μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία τους».

Click4more: Nations League: Ιστορική εξάρα της Ισπανίας στους Γερμανούς! Υποβιβάστηκε στη League D η Κύπρος (videos)

Η «νασιονάλ μάνσαφτ» γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της από το μακρινό 1931, σε μια αναμέτρηση που δεν είχε ούτε μια ευκαιρία στην εστία του αντιπάλου! Το απίστευτο αυτό αποτέλεσμα όπως ήταν λογικό απασχόλησε τα ΜΜΕ των δύο χωρών. Στη Γερμανία κάνουν λόγο για «καταστροφή», ζητώντας το… κεφάλι του Λεβ, ενώ οι Ισπανοί γράφουν για ιστορική βραδιά.

«Η καταστροφή του Γιόγκι», γράφει η εφημερίδα «Bild», ενώ το «Kicker» αλλά και η «Frankfurter Allgemeine» μιλάνε για εθνική… καταστροφή.

Την ίδια στιγμή –όπως ήταν αναμενόμενο- οι ισπανικές εφημερίδες έβαλαν το 6-0 στα πρωτοσέλιδα τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις