Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ισπανία – Μαυροβούνιο 15-12: Πέρασε στην τετράδα του παγκοσμίου και περιμένει το Ελλάδα – Ιταλία

Ισπανία – Μαυροβούνιο 15-12: Πέρασε στην τετράδα του παγκοσμίου και περιμένει το Ελλάδα – Ιταλία
ΑΠΕ

Η εθνική πόλο των ανδρών της Ισπανίας νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Μαυροβουνίου (15-12) προκρίθηκε στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ντόχα και θα περιμένει να αντιμετωπίσει στους “4” το νικητή του Ελλάδα – Ιταλία.

Δύο ξεσπάσματα, ένα στο ξεκίνημα του αγώνα και ένα στο τρίτο οκτάλεπτο, ήταν αρκετά προκειμένου η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Ισπανίας να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της έναντι του Μαυροβουνίου και να προκριθεί -για τέταρτη συνεχόμενη διοργάνωση- στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν 15-12 στον πρώτο χρονικά προημιτελικό και περιμένουν πλέον την Πέμπτη (15/2, 15:00) την Ελλάδα ή την Ιταλία, στο δρόμο για τον τελικό.

Η «ρόχα» προηγήθηκε 4-0 στα πρώτα τέσσερα λεπτά του αγώνα, με δύο γκολ του Περόνε κι άλλα δύο από τον Γρανάδος. Οι Μαυροβούνιοι πάλεψαν και κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς, μειώνοντας σε 6-5 και 8-7 στο ημίχρονο, αλλά ένα 5-0 της Ισπανίας στην τρίτη περίοδο έδωσε οριστικά τέλος στις ελπίδες τους.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-5, 5-0, 2-5

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις