Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ιστορική ήττα για Πόρτο! Την… σόκαρε η “πελάτισσα” (video)

Ιστορική ήττα για Πόρτο! Την… σόκαρε η “πελάτισσα” (video)
ΑΠΕ

Έσπασε” μια απίστευτη παράδοση. Η Πόρτο (αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League) ηττήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της εντός έδρας από την Μαρίτιμο με 3-2. “Τρελό” φινάλε με χαμένο πέναλτι στο 86′ και δυο γκολ στις καθυστερήσεις.

Η πρώτη ήττα της σεζόν για την Πόρτο στο πρωτάθλημα είναι γεγονός μαι μάλιστα είναι… ιστορική. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League έχασε μέσα στο “Ντραγκάο” από την Μαρίτιμο με 3-2, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας της Primera Liga.

Η Πόρτο δεν είχε ηττηθεί ποτέ εντός έδρας από την Μαρίτιμο, αφού σε επίπεδο Α κατηγορίας μετρούσε 38 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24΄ με τον Πίνιο, αλλά πριν κλείσει το ημίχρονο η Πόρτο ισοφάρισε με τον Πέπε. Ο Βραζιλιάνος στράικερ Ροντρίγκο Πίνιο, όμως, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 54΄ έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την Μαρίτιμο, για να «σφραγίσει» ουσιαστικά τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής ο Νανου στο τέταρτο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Πόρτο μείωσε στο 90΄+9 με τον Οτάβιο, χωρίς να καταφέρει τίποτα περισσότερο. Λίγο νωρίτερα (86′) οι “δράκοι” κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Άλεξ Τέλες, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-2.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει στην έδρα της Πόρτο στις 27 Οκτωβρίου, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις