Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ισχυρά αστυνομικά μέτρα κατά την επιστροφή του Ρονάλντο στο Τορίνο (video)

Ισχυρά αστυνομικά μέτρα κατά την επιστροφή του Ρονάλντο στο Τορίνο (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Στο Τορίνο βρίσκεται και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης επέστρεψε στην Ιταλία και αναμένεται να μείνει σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στο Τορίνο αργά χθες το βράδυ και θα μπορέσει να συνεχίσει την ατομική προπόνηση, έστω κι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στην Ιταλία, η οποία μείωσε τα μέτρα περιορισμού.

Ιδιωτικό τζετ με τον Ρονάλντο και την οικογένειά του προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Τορίνο στις 22:20 τοπική ώρα (23:20 ώρα Ελλάδας), ανέφερε ο τοπικός Τύπος. Ο Ρονάλντο έφτασε από την πατρίδα του στη Μαδέρα, όπου πέρασε δύο εβδομάδες σε καραντίνα, με την υποδοχή του στο αεροδρόμιο να περιλαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Θυμίζουμε ότι οι σύλλογοι της Serie A, ομόφωνα εξέφρασαν την επιθυμία τους να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα που διακόπηκε στις 9 Μαρτίου, δώδεκα αγωνιστικές πριν από το τέλος του. Αυτή η θέση που υιοθετήθηκε από τους είκοσι συλλόγους της Serie A επιβεβαιώθηκε την 1η Μαΐου.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις