Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ιταλίδα διαιτητής διέκοψε αγώνα για να κάνει ΚΑΡΠΑ σε ηλικιωμένο οπαδό

Ιταλίδα διαιτητής διέκοψε αγώνα για να κάνει ΚΑΡΠΑ σε ηλικιωμένο οπαδό
youtube

Η Κριστιάνα Λαρασπάτα, διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στη Βαστοτζιράρντι και την Αβετσάνο, διέκοψε το ματς της τέταρτης κατηγορίας της Ιταλίας και έσπευσε να βοηθήσει, για να σωθεί η ζωή ενός οπαδού, κάνοντας του ΚΑΡΠΑ.

Απίστευτο περιστατικό σε ποδοσφαιρικό αγώνα, με πρωταγωνίστρια την Κριστίνα Λαρασπάτα! Η Ιταλίδα διαιτητής -που εξασκεί το λειτούργημα του γιατρού, έχοντας ειδικότητα αναισθησιολόγου- διέκοψε το ματς, άφησε τον αγωνιστικό χώρο κι έτρεξε να κάνει κάνει ΚΑΡΠΑ σε ηλικιωμένο φίλαθλο που κατέρρευσε.

Η 28χρονη διαιτητής βοήθησε ώστε ο ηλικιωμένος να ανακτήσει τις αισθήσεις του, ωστόσο, λίγο μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έφυγε από τη ζωή.

Μιλώντας στον ιταλικό Τύπο, για την αντίδρασή της, η Λαρασπάτα είπε, μεταξύ άλλων, πως «δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Αμέσως διέκοψα το παιχνίδι και πήγα να βοηθήσω τον ηλικιωμένο κύριο. Εκείνες οι ώρες έμοιαζαν ατελείωτες. Για μια στιγμή ο κύριος έμοιαζε να συνέρχεται. Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον σώσω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις