Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ήττα για ΑΕΚ – Τραμπουκισμός οπαδού σε Ούκιτς [vid]

ΦΩΤΟ Eurokinissi (αρχείο)
ΦΩΤΟ Eurokinissi (αρχείο)

Η Ένωση έχασε με 80-78 στην έδρα της Σάσαρι, σε ένα ματς όπου στην τελευταία επίθεση υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Ούκιτς κι έναν οπαδό.

Σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να προκριθεί ως μια από τις τρεις καλύτερες δεύτερες ομάδες των ομίλων του Basketball Champions League έχασε η ΑΕΚ. Η Ένωση ηττήθηκε από την Σάσαρι με 80-78 στη Σαρδηνία για την ενδέκατη αγωνιστική της διοργάνωσης

Οι παίκτες του Ζντοβτς είχαν άσχημα ποσοστά στα τρίποντα (10/32), είχαν πρόβλημα στην άμυνα τους, έκαναν συνολικά 16 λάθη και πλέον τέθηκε σε κίνδυνο ακόμη και η παρουσία στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ.

Ούκιτς με 16 πόντους και 6 ασίστ και Ντίξον με 18 πόντους οι πρώτοι σκόρερ των «κιτρινόμαυρων», ενώ ο πρωτοεμφανιζόμενος Ελονού αγωνίστηκε 13 λεπτά και σημείωσε 5 πόντους (1/2 βολές, 2/3 δίποντα), μάζεψε 2 ριμπάουντ, ενώ είχε 2 τάπες και 1 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 26-24, 51-42, 64-60, 80-78

Το παιχνίδι πάντως ολοκληρώθηκε με ένταση. Τη στιγμή της τελευταίας επίθεσης της αναμέτρησης, ο Ούκιτς προσπάθησε να κρατήσει την ισορροπία του κοντά στην πλάγια γραμμή και ένας οπαδός των γηπεδούχων τον έσπρωξε!

Το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί, αφού ένας άλλος οπαδός των Ιταλών έπιασε από τον λαιμό τον Ούκιτς. Ευτυχώς με την άμεση παρέμβαση των παικτών της Σάσαρι αλλά και των σεκιουριτάδων του γηπέδου η κατάσταση δεν ξέφυγε. Ο οπαδός συνελήφθει…

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε