Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ήττα-σοκ για την Τότεναμ που κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης – Ελπίδες για την Έβερτον

Ήττα-σοκ για την Τότεναμ που κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης – Ελπίδες για την Έβερτον
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τότεναμ ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της από την αδιάφορη Άστον Βίλα για την 37η αγωνιστική της Premier League και πλέον είναι παραπάνω από ορατός ο κίνδυνος να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων της επόμενης σεζόν. 

Έμπλεξε για τα… καλά η Τότεναμ αφού παρ’ ότι προηγήθηκε στο 8′ με γκολ του Μπέργκγουιν, το αυτογκόλ του Ρεγκιλόν στο 20′ και ο Γουάτκινς στο 39′ έφεραν τούμπα το ματς για την Άστον Βίλα, η οποία κράτησε το προβάδισμά της ως το τέλος, παίρνοντας μία αδιάφορη βαθμολογικά μεν, αλλά μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Τα «σπηρούνια» πλέον βρίσκονται με 59 βαθμούς στην 7η θέση, έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την Έβερτον, η οποία την ίδια ώρα πήρε μεγάλο τρίποντο επί της Γουλβς με 1-0, χάρη στο γκολ του Ριτσάρλισον στο 48′. Στην ισοβαθμία η Τότεναμ υπερτερεί, αλλά μένει μία αγωνιστική ακόμα και σε αυτή επισκέπτεται την έδρα της Λέστερ που «καίγεται» για τη νίκη, ενώ παραμονεύει και η Άρσεναλ για τυην κατάληψη της 7ης θέσης που οδηγεί στο Europa Conference League. 

Στο άλλο ματς -επίσης χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον- που διεξαγόταν την ίδια ώρα η Νουκάστλ νίκησε 1-0 την ουραγό και υποβιβασμένη Σέφιλντ με γκολ του Γουίλοκ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις