Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κ17 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0: Ο γιος του Δημήτρη Ναλιτζή έκρινε το ντέρμπι

Κ17 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0: Ο γιος του Δημήτρη Ναλιτζή έκρινε το ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Κ17, με τον Ναλιτζή να πετυχαίνει το γκολ της νίκης για τους πράσινους.

Ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Ναλιτσή, έβαψε “πράσινο” το αιώνιο ντέρμπι στην Κ17, χαρίζοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό με γκολ στο έκτο λεπτό.

Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη να πιέζουν στο φινάλε για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά να μην καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, έναν λιγότερο από την ΑΕΚ που έχει 16, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 13.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός: Παπανικολόπουλος, Κοκκάκης, Διαμαντής, Δάμης, Πιτσώτης, Λιατίφης, Νικολετόπουλος, Λάζαρης (78′ Γεωργουλάκης), Νότας (90′ Ορμενάι), Τόμπρας (50′ Ρομάνο), Ναλιτζής.

Ολυμπιακός: Μακρής, Αρσενίδης, Σαββάκης, Κωστούλας, Φίλος, Σταράκης (76’ Μουζακίτης), Φανάρας (60’ Κακακιός), Πρεκατές (60’ Αλαφάκης), Μοίρας (76’ Μαυρόπουλος), Παπακανέλλος, Γατόπουλος (44’ Δρόσος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις