Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Κάιρι Ίρβινγκ: Η αλλαγή δημάρχου στη Νέα Υόρκη ίσως φέρει ανατροπή δεδομένων

Κάιρι Ίρβινγκ: Η αλλαγή δημάρχου στη Νέα Υόρκη ίσως φέρει ανατροπή δεδομένων
Reuters

Ο Έρικ Άνταμς κέρδισε τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης, γεγονός που μπορεί να φέρει… καλά νέα στον Κάιρι Ίρβινγκ των Μπρούκλιν Νετς.

Θα αλλάξουν τα δεδομένα για τον Κάιρι Ίρβινγκ; Ο “αστέρας” των Νετς αρνείται να εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και η ομάδα του Μπρούκλιν τον έχει βάλει στο περιθώριο, αφού τα υγειονομικά πρωτόκολλα στη Νέα Υόρκη δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί – αγωνιστεί.

Πλέον όμως, ο Ίρβινγκ και οι Νετς βλέπουν μια… ηλιαχτίδα ελπίδας από το νέο δήμαρχο της Νέας Υόρκης. Ο Δημοκρατικός Έρικ Άνταμς εξελέγη πριν από λίγα 24ωρα δήμαρχος και θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2022.

Ένα από τα θέματα που αναμένεται να θέσει προς συζήτηση είναι αυτό του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των περιορισμών που τέθηκαν από τον απερχόμενο δήμαρχο, Μπιλ Ντε Μπλάζιο, σχετικά με την παρουσία ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους.

“Πρέπει να ξαναδούμε το πώς θα διευθετήσουμε το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού” δήλωσε σχετικά ο Άνταμς σε συνέντευξή του, πριν προσθέσει: “Ελπίζω ο εν ενεργεία δήμαρχος να καθίσει με τα συνδικάτα και να βρει μία λύση. Αν δεν το κάνει και υπάρχει ακόμα αυτό το θέμα τον Ιανουάριο, θα καθίσω εγώ μαζί τους και θα βρούμε έναν τρόπο να λύσουμε το θέμα”.

Οι Νετς έχουν εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία τους να εμβολιαστεί ο Ίρβινγκ ώστε να επιστρέψει στα παρκέ, ωστόσο εφόσον τα πρωτόκολλα διαφοροποιηθούν, δεν αποκλείεται να αλλάξουν στάση και να “ενεργοποιήσουν” τον Ίρβινγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις