Κυριακή, 16 Ιουν.
31oC Αθήνα

Καλάθης για το Final Four της Euroleague: «Τρελό ότι είναι αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, δεν βλέπω τα μηνύματα των οπαδών»

Καλάθης για το Final Four της Euroleague: «Τρελό ότι είναι αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, δεν βλέπω τα μηνύματα των οπαδών»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague και θα βρει απέναντί του, τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας, Νικ Καλάθη, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Τουρκία.

Ο ίδιος ο Καλάθης παραδέχθηκε στη Nova, ότι είναι “τρελό” πως θα βρεθεί αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό σε Final Four της Euroleague, αλλά τόνισε ότι δεν διαβάζει τα μηνύματα που του στέλνουν οι οπαδοί της πρώην ομάδας του, ενόψει της “μάχης” με τη Φενέρμπαχτσε.

Οι δηλώσεις του Καλάθη

Για το ότι αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό: «Είναι τρελό. Είναι ωραίο πως ήρθαν τα πράγματα. Είμαι χαρούμενους για αυτούς και για εμάς που είμαστε στο Final Four. Είναι ένα σπουδαίο ζευγάρι».

Για το αν έχει λάβει μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού: «Δεν έχω κοιτάξει στο instagram. Δε βλέπω τα μηνύματά μου».

Για το αν συνάντησε κάποιους παλιούς του συμπαίκτες: «Ναι μίλησα με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και όλους τους φίλους μου».

Για τα κρίσιμα σουτ που σκόραρε: «Έχω πολύ αυτοπεποίθηση στις ικανότητές μου. Αν είμαι ελεύθερος θα σουτάρω. Έχω αυτοπεποίθηση σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου».

Για το Final Four: «Στο Final Four εμπλέκεται η τύχη και τα μικρά πράγματα. Μικρά πράγματα μπορούν να σε κάνουν να κερδίσεις ένα παιχνίδι, μικρά πράγματα μπορούν να σε κάνουν να το χάσεις. Είναι μικρά πράγματα και είναι ένα παιχνίδι. Πέρυσι ένα σουτ άλλαξε τα πάντα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις