Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλύτερος ο Πανθρακικός, νικήτρια η Ξάνθη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πανθρακικός κατέθεσε και την ψυχή του στα Πηγάδια, ήταν ανώτερος από την Ξάνθη σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 και πλέον η ομάδα της Κομοτηνής θα παραμείνει μόνο με θαύμα στην κατηγορία.

 Ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού, Αθανασιάδης, “κρέμασε” την ομάδα του στο 84′, καθώς έκανε τραγική έξοδο και έδωσε την ευκαιρία στον Παπαστεριανό να χαρίσει τη νίκη στην Ξάνθη.

Ο αγώνας:

Το πρώτο μέρος ήταν τραγικό, με τον ρυθμό του αγώνα να είναι εξαιρετικά αργός και τις δύο ομάδες να περιορίζονται σ’ ένα παιχνίδι κέντρου, αδυνατώντας να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. 

Αλλό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, με τον Πανθρακικό να ανεβάζει στροφές και να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 51′ ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζαρόπουλος, απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Χασομέρη, ενώ στο 65′ έδιωξε εντυπωσιακά και κεφαλιά του Χαβίτο. Στο 78′, ο Ζαρόπουλος απέκρουσε με τα πόδια και το διαγώνιο σουτ του Χαβίτο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Ξάνθη άνοιξε το σκορ στο 84′ με τον Παπαστεριανό. Ο παίκτης εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του Αθανασιάδη και έκανε το 1-0, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

SKODA Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Γουάλας (80’ Κρίστοφερ), Λισγάρας, Καρυπίδης, Βασιλακάκης (Παπαστεριανός), Λουσέρο, Νιέτο, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ (66’ Σκούρτης), Καπετάνος.

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης (56’ Χρήστου), Μπουγαΐδης, Ηλιάδης, Τσιάρας, Χαβίτο (88’ Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (73’ Φωτάκης), Ντιγκινί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε