Αθλητικά

Καραμανλής: Θα καταθέσουμε ένσταση

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο, ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι ο “δικέφαλος” σκοπεύει να καταθέσει ένσταση, κάνοντας παράλληλα σαφή επίθεση στον μεγαλομέτοχο του Ηλυσιακού Τάσο Δελημπαλταδάκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Την παραμονή της στην Α1 κατηγορία φαίνεται πως θα διεκδικήσει η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μπάμπης Καραμανλής.
 
Ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα καταθέσει ένσταση, θεωρώντας αντικανονική τη συμμετοχή του Ηλυσιακού στην Α1.

Συγκεκριμένα, η Ένωση υποστηρίζει πως ο Τάσος Δελημπαλταδάκης που είναι και μάνατζερ παικτών, φέρεται να λειτουργεί ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηλυσιακός, έχοντας παράλληλα στο πελατολόγιο του παίκτες του Κολοσσού.
 
«Τώρα ξεκινάει ο πόλεμος για ‘μας», έλεγε ο πρόεδρος της ΑΕΚ μετά το ματς και πρόσθεσε «… η ΑΕΚ δεν έχει πέσει ακόμα κατηγορία. Όταν επικυρωθεί η βαθμολογία θα ξέρουμε. Θα καταθέσουμε ένσταση. Ξέρουμε ποιος είναι ο Τάσος Δελημπαλταδακης!
 
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τον αποκαλεί πρόεδρο του Ηλυσιακού και όλοι γνωρίζουμε ότι έχει το 70% των παικτών που αγωνίζονται στην Α1. Θα κάνουμε ένσταση. Θα δείτε την άλλη εβδομάδα».
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα