Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Καραμπάγκ – Ολυμπιακός: Αναχώρησαν για το Μπακού οι Πειραιώτες

Καραμπάγκ – Ολυμπιακός: Αναχώρησαν για το Μπακού οι Πειραιώτες
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός μετράει πλέον αντίστροφα για την εκτός έδρας αναμέτρηση του με την Καραμπάγκ, μια εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα του από τους Αζέρους στο “Καραϊσκάκης” (3-0) στο Europa League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (12.10) στο «Ελ. Βενιζέλος» και… πέταξε με προορισμό την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν και τον αγώνα με την Kαραμπάγκ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του γνωρίζουν πως μόνο με νίκη η ομάδα θα έχει ελπίδες, για να συνεχίσει στην Ευρώπη (στην τελευταία θέση του ομίλου με 0 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την Ναντ, έχοντας ηττηθεί από την γαλλική ομάδα).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει γίνει γνωστό ο Μίτσελ μαζί με τον Ουσεϊνού Μπα θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου στις 16.30 της Τετάρτης, ενώ μισή ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένη η προπόνηση των ερυθρολεύκων.

Θυμίζουμε ότι ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μπα, Σισέ, αλλά και τους νεαρούς Καλογερόπουλο, Ντόι, Σαπουντζή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Σωκράτης, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Καλογερόπουλος, Σισέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Βρουσάι, Μασούρας, Μπόουλερ, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Ντόι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις