Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Καραμπάγκ – ΠΑΟΚ: Ήττα με… κάτω τα χέρια!

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Πολύ κακή εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” ηττήθηκε 2-0 από την Κάραμπαγκ στο Μπακού, με την ομάδα του Ίλια Ίβιτς να είναι ουσιαστικά ακίνδυνη επιθετικά και να μην δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά από την εστία των Αζέρων.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των περιστάσεων, γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Καραμπάγκ και υποχώρησε στην τρίτη θέση του 10ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ελληνική ομάδα δεν επιβεβαίωσε την καλή της -ως τώρα- αγωνιστική εικόνα, ήταν μια ομάδα χωρίς ισορροπίες (τραγικό λάθος να μην ξεκινήσουν κυρίως οι Μπίσεσβαρ και Φακούντο Περέιρα) και ηττήθηκε στο Μπακού.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς έχουν μεγάλο πρόβλημα και για την πρόκριση καθώς οι γηπεδούχοι με αυτή τους τη νίκη τους έπιασαν στη βαθμολογία!

Οι Αζέροι μπήκαν καλά στην αναμέτρηση, δυσκόλεψαν πολύ τον ΠΑΟΚ στο να κυκλοφορήσεις την μπάλα, πιέζοντας στο κέντρο και ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 10′ ο Μουαρέμ ξεχάστηκε από την άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά με προβολή από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να βρει στόχο, ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Αγκολί έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Εντλοβού έπιασε το βολέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.

Από το 20′ και μετά όμως ο “δικέφαλος του Βορρά” απέκτησε επιθετική παρουσία στα αντίπαλα καρέ και μάλιστα έχασε τεράστια ευκαιρία να φτάσει στο 0-1. Ο Λέο Μάτος έκανε τη γλυκιά σέντρα από δεξιά, ο Σάχοφ έπιασε το ανάποδο “ψαλίδι”, αλλά ο Σέχιτς έδιωξε εντυπωσιακά. Πέρα από αυτή τη φάση όμως δεν είδαμε κάτι αξιόλογο, με την Καραμπάγκ να διατηρεί αυτή της την “άσφαιρη” υπεροχή.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μείωσαν τα λάθη τους στη μεσαία γραμμή ούτε και στην επανάληψη κι έτσι… μοιραία ήρθε το γκολ για την Καραμπάγκ. Στο 56′ ο Μεντβέντεφ έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε την κάθετη στον Κιντάνα, που πλάσαρε εύστοχα τον Γλύκο για το 1-0. Βλέποντας την κακή βραδιά της ομάδας του, ο Ίβιτς πέρασε Περέιρα και Μπίσεσβαρ, έτσι ώστε να την βελτιώσει δημιουργικά και στην επίθεση.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” έδειξε… σφυγμό στη συνέχεια, έγινε πιο μαχητικός και επιθετικός και στο 70′ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι. Ο Ροντρίγκες βρήκε τον Μπίσεσβαρ μέσα στην περιοχή, αυτός έπεσε μετά από τράβηγμα του Χουσέινοφ, αλλά ο διαιτητής έδειξε “παίζετε”.

Η Κάραμπαγκ όμως δεν κλείστηκε, διατήρησε την υπεροχή της και στο 87′ “κλείδωσε” τη νίκη. Ο Μουαρέμ έκανε την κάθετη, η άμυνα του ΠΑΟΚ” κοιμήθηκε” και ο Αμιργκουλίεφ δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Γλύκο για να κάνει το τελικό 2-0. 

Καραμπάγκ (Κουρμπάνοφ, 4-2-3-1): Σέχιτς – Μεντβέντεφ, Χουσεΐνοφ, Σαντίκοφ, Αγκόλι – Καράγεφ, Ρίτσαρντ – Κιντάνα (90′ Αλασκάροφ), Αμιργκουλίγεφ, Μουαρέμ (90’+2′ Ναντίροφ) – Εντλοβού (76′ Μαντάτοφ)

ΠΑΟΚ (Ίβιτς, 4-3-3): Γλύκος – Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς – Κάνιας (59′ Μπίσεσβαρ), Σακχόφ, Τσίμκιροτ – Κάμπος (77′ Κουλούρης), Ροντρίγκες, Τιάμ (66′ Περέιρα)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε