Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καραπαπάς κατά Ίβιτς και ΠΑΟΚ! “Μιλάμε γι’ αυτούς που…” [pic]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός πέταξε τα.. καρφιά του κατά του Βλάνταν Ίβιτς και του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στη Λεωφόρο, με τη διακοπή του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς πόσταρε μια φωτογραφία όπου φαίνεται ο Βλάνταν Ίβιτς να πετάει ένα μπουκάλι προς την εξέδρα του Ολυμπιακού μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, άφησε τις αιχμές του για την αποχώρηση του Σέρβου τεχνικού από το παιχνίδι της Λεωφόρου, ενώ έθεσε και κάποια ερωτήματα, ρίχνοντας τα… καρφιά του για τον ΠΑΟΚ.

Tο ποστάρισμά του Κώστα Καραπαπά:

“Ρε μάγκες εδώ ο… προπονητής Ίβιτς ήθελε στο Καραισκάκη να αποχωρήσει η ομάδα του γιατί τον ενοχλούσε ο καπνός απο τα καπνογόνα! Δε θα έφευγε με κοτζάμ… πάσα απο κουτάκι “Άλφα”; Πλάκα κάνουμε; Μιλάμε τώρα για τον Ίβιτς έτσι; Τον Βλάνταν Ίβιτς. Που “έδωσε” παίκτες του ότι ήταν “στημένοι” (αλήθεια, τόσοι μήνες πέρασαν, καμμιά αρχή δεν ευαισθητοποιήθηκε για αυτές τις καταγγελίες;)

Μιλάμε για τον Ίβιτς που ακόμα και τότε που ήταν παίκτης ήταν… ευαίσθητος και δεν προκαλούσε. Τον πείραζαν πολύ οι “ανεγκέφαλοι οπαδοί” που πετάνε αντικείμενα. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…

ΥΓ.: Μιλάμε για αυτούς που όταν έστηναν την κόλαση στην Τούμπα έλεγαν μετά για τις… μαλαματίνες που έπεφταν στα κεφάλια μας ότι “το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα”… Για αυτούς μιλάμε…”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε