Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Καρέρα: «Nα ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου και του Μελισσανίδη»

Καρέρα: «Nα ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου και του Μελισσανίδη»

Ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να βγάλει οργή και μαχητικότητα στο αυριανό ματς με την Λέστερ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ενώ στάθηκε στο ότι πρέπει να ανταποδοθεί στον κόσμο και στον Δημήτρη Μελισσανίδη η στήριξη και η αγάπη με την οποία περιβάλλουν την ομάδα.

«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αποδείξουμε στο γήπεδο, όσα έχουμε να αποδείξουμε. Πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη που έχουμε νιώσει από τον κόσμο κι από τον κ. Μελισσανίδη» δήλωσε αρχικά ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς της ΑΕΚ με τη Λέστερ, ενώ διέψευσε ότι ζήτησε προσθήκη ατόμου στο τεχνικό επιτελείο της Ένωσης.

 

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ

Για το τι πρέπει να γίνει από δω και πέρα και στο ματς με την Λέστερ και σε αυτά που ακολουθούν: « Να παίξουμε με μαχητικότητα, ένταση και να καταλάβουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά για να το αλλάξουμε».

Για όσα έγιναν και στα Σπάτα χθες, στο περιθώριο της προπόνησης: «Πρέπει να το πάρουμε σαν κάτι θετικό. Πρέπει να το διαμορφώσουμε σε οργή και μαχητικότητα. Πρέπει να δείξουμε τι είδους ομάδα είμαστε. Πως είμαστε άλλη ομάδα από αυτό που έχουμε δείξει τελευταία. Και πως με το απαιτούμενο πάθος μπορούμε να βρούμε τις λύσεις. Να μη σκεφτόμαστε το παρελθόν, να παλέψουμε από δω και πέρα, να ιδρώσουμε την φανέλα που φοράμε».

Για το αν έχει εντοπίσει τι πήγε στραβά στα ματς που έχουν χαλάσει το κλίμα γύρω από την ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι στους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Είναι πράγματα που συμβαίνουν όμως. Με τον Παναθηναϊκό μπήκαμε λάθος μέσα στο παιχνίδι, παίζαμε ένα ντέρμπι και σε αυτά τα ματς δεν έχει σημασία το επίπεδο των ομάδων, αλλά το πάθος.

Δεν είχαμε μαχητικότητα και όρεξη για να κερδίσουμε τον αγώνα. Αυτό είπα στους παίκτες, αυτό τους εξήγησα και χθες που είδαμε ξανά τον αγώνα. Πρέπει να αποδείξουμε αύριο πως ξέρουμε ποια ήταν τα λάθη μας και να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το θέμα προσθήκης στο τεχνικό του τιμ: «Όχι δεν ισχύει, δεν είναι πραγματικότητα. Σε αυτή την στιγμή είμαι καλά όπως είμαι, το επιτελείο δουλεύει σωστά, άρα δεν έχουμε ανάγκη για κάτι τέτοιο», Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως προφανώς για τους δικούς του λόγους δεν ήθελε να αναδείξει το θέμα ο Ιταλός τεχνικός, ίσως και γιατί να μην πρόκειται να προχωρήσει, ωστόσο η κουβέντα έχει γίνει σε κάθε περίπτωση.

Από πλευράς παικτών της ΑΕΚ, μίλησε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

«Ό,τι έγινε μετά τον Παναθηναϊκό, πιστεύω έχει περάσει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Μετά τον αγώνα, αλλά και χθες είχαμε συζήτηση και μεταξύ μας, φυσικά έγιναν κι άλλες συζητήσεις όπως ξέρετε και καταλάβαμε, αποδεχθήκαμε πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Καταλάβαμε πως πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό που δείξαμε από την αρχή της σεζόν, ήταν ένα καλό μάθημα και νομίζω όλοι έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις