Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ! “Κάρφωσε¨τον Ολυμπιακό στην “κόλαση” του Ρέντη [pics]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Ο “Δικέφαλος” νίκησε τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη με 3-1 και κατάκτησε τον τίτλο για τρίτη συνεχή χρονιά, αφού χρειάστηκε να κάνει break δύο φορές στη σειρά των τελικών για να φτάσει στις 3-2 επί των “ερυθρόλευκων”, που είχαν το πλεονέκτημα έδρας.

 

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να δεχθεί την απώλεια του τίτλου και πέταξε δεκάδες καθίσματα κι άλλα αντικείμενα στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Δικέφαλου του Βορρά δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη τους και την κατάκτηση του τροπαίου, μιας κι ορισμένοι ανεγκέφαλοι οπαδοί των “ερυθρόλευκων” δεν χώνεψαν την ήττα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ συνωστίστηκε σε μία γωνία, με τα ΜΑΤ να τους προστατεύουν, ώστε να μην δεχθούν κάποιο αντικείμενο από την εξέδρα. Ορισμένοι, μάλιστα, κράτησαν καρέκλες για να προφυλαχθούν.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών φώναξαν και το αντιεθνικό σύνθημα “Βου-Βου-Βούλγαροι”, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην ασχολούνται με την κερκίδα και να πανηγυρίζουν την κούπα, έστω και σε λίγα τετρατωνικά μέτρα.

“Προχθές χάσαμε στη Θεσσαλονίκη και δεν έγινε τίποτα. Δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά. Θεωρώ ότι έγιναν πάρα πολλές δηλώσεις χωρίς λόγο. Σε αυτά τα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι άντρες από τους άντρες με… φρύδια. Κερδίσαμε δύο φορές στην έδρα του Ολυμπιακού”, τόνισε ο Θανάσης Τερζής, ενώ ο Γιάννης Τακουρίδης πρόσθεσε: “αποδείξαμε ποιοι είναι άντρες και ποιοι αγοράκια. Αναφέρομαι στους παίκτες του Ολυμπιακού, που έλεγαν διάφορα πράγματα μετά τον τέταρτο τελικό. Δεν θέλω να προσβάλλω τα παιδιά του Ολυμπιακού, αλλά να θίξω κάποιες συμπεριφορές που δεν ήταν όμορφες”

Τα σετ: 22-25, 25-21, 22-25, 14-25.

“Προχθές χάσαμε στη Θεσσαλονίκη και δεν έγινε τίποτα. Δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά. Θεωρώ ότι έγιναν πάρα πολλές δηλώσεις χωρίς λόγο. Σε αυτά τα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι άντρες από τους άντρες με… φρύδια. Κερδίσαμε δύο φορές στην έδρα του Ολυμπιακού”, τόνισε ο Θανάσης Τερζής, ενώ ο Γιάννης Τακουρίδης πρόσθεσε: “αποδείξαμε ποιοι είναι άντρες και ποιοι αγοράκια. Αναφέρομαι στους παίκτες του Ολυμπιακού, που έλεγαν διάφορα πράγματα μετά τον τέταρτο τελικό. Δεν θέλω να προσβάλλω τα παιδιά του Ολυμπιακού, αλλά να θίξω κάποιες συμπεριφορές που δεν ήταν όμορφες”.

Το σκηνικό πολέμου στου Ρέντη μετά το τέλος του αγώνα επισκίασε το ντέρμπι, ωστόσο υπήρχε και παιχνίδι, ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε απόλυτα ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση, κάνοντας φύλλο και φτερό τους “ερυθρόλευκους”. Η ομάδα του Χόρχε Ελγκέτα, μπορεί να έπαιζε χωρίς τον Στάροβιτς, ωστόσο κατέθεσε και τη ψυχή της στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας εύκολα στη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 25-22, με τον Ντάντε να κάνει “όργια” στο τάραφλεξ. Ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο σετ με 25-21, δείχνοντας πως δεν ήταν διατεθειμένος να “χαρίσει” τον τίτλο στον ΠΑΟΚ,  ωστοσό οι Θεσσαλονικείς δεν “μάσησαν”. Με πρωταγωνιστές τους Ντάντε και Σαφράνοβιτς πήραν το τρίτο σετ με 25-22, ενώ στο τέταρτο σετ έκαναν απλά πάρτι!

Η ομάδα του Ελγκέτα προηγήθηκε 8-2 στο πρώτο και 16-5 στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, φτάνοντας για πλάκα στη νίκη (25-14) με 3-1 σετ. Ο τελευταίος πόντος του αγώνα, δε, ήταν όλα τα λεφτά, με τον Ντάντε να “καρφώνει” τους Πειραιώτες και να δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσουν τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε