Αθλητικά

Κάρλος Αλκαράθ για την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ήταν αδύνατο»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετέτρεψε σε… περίπατο τον αγώνα με τον Κάρλος Αλκαράθ και πήρε εύκολα τη νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-2), γεγονός που σχολίασε και ο ίδιος ο Ισπανός με μία ανάρτησή του στα social media.

Ο Αλκαράθ έχει κερδίσει στο παρελθόν τον Τζόκοβιτς και μάλιστα σε τελικό Γκραν Σλαμ, αλλά αυτή τη φορά παραδόθηκε στην ανωτερότητα ενός εκ των κορυφαίων τενιστών όλων των εποχών.

Η ατάκα του Ισπανού ήταν δε, χαρακτηριστική των δυσκολιών που αντιμετώπισε στο κορτ. “Ήταν αδύνατον. Ο Τζόκοβιτς ήταν καλύτερος απόψε”, έγραψε ο Αλκαράθ στο twitter.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Ιράν 0-0: Οι «κόκκινοι διάβολοι» γλίτωσαν από τον Ταρέμι και η πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ έμπλεξε
Ηγετική εμφάνιση από τον επιθετικό του Ολυμπιακού και του Ιράν - Μεγάλες επεμβάσεις από τους δυο τερματοφύλακες - Νέα ισοπαλία για τις δυο ομάδες στον 7ο όμιλο
ΦΩΤΟ Reuters