Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κάρλος Αλκαράθ μετά τον προημιτελικό με τον Τσιτσιπά: «Ό,τι έκανα, φαινόταν και ήταν εύκολο»

Κάρλος Αλκαράθ μετά τον προημιτελικό με τον Τσιτσιπά:  «Ό,τι έκανα, φαινόταν και ήταν εύκολο»

Ο Κάρλος Αλκαράθ ήταν χαρούμενος με την πρόκριση του στα ημιτελικά του Roland Garros αλλά κυρίως με την κυριαρχική εμφάνιση του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο τρομερός Ισπανός τενίστας, Κάρλος Αλκαράθ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Στέφανο Τσιτσιπά και με φανταστική απόδοση έκλεισε άνετα ραντεβού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Roland Garros.

«Ήταν εκπληκτικό το επίπεδο σήμερα, έπαιξα πολύ καλά», παραδέχτηκε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο. «Θα έλεγα ότι ήταν ένα από τα καλύτερα ματς στην καριέρα μου».

Για το αν όλα όσα κάνει είναι… όσο απλά και εύκολα φαίνονται: «Ό,τι έκανα, ήταν εύκολο. Φαινόταν εύκολο σε όλους και σε εμένα επίσης. Προσπαθώ να το κάνω απλά. Κάθε χτύπημα που βγάζω σημαίνει ότι είμαι άνετος σε αυτό. Νιώθω ότι κάθε φορά που θα βγάλω αυτό το χτύπημα, θα είναι μέσα. Είναι, λοιπόν, απλό και για μένα».

Για τον ημιτελικό της Παρασκευής (9/6) με τον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Από πέρυσι ήθελα να τον αντιμετωπίσω. Και οι δύο παίζουμε εξαιρετικά και αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος, θα πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους. Ανυπομονώ γι’ αυτή την αναμέτρηση, θα την απολαύσω. Θα είναι υπέροχο για μένα να γράψω ιστορία, παίζοντας στον ημιτελικό με έναν θρύλο σαν τον Νόβακ. Θα είναι, λοιπόν, μεγάλο ματς για μένα. Νομίζω ότι δεν θα επηρεάσει το περσινό ματς. Ήταν έναν χρόνο πριν. Και οι δύο μάθαμε πολλά, θα είναι τελείως διαφορετικό».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις