Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κάρλος Αλκαράθ – Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ώρα του «μεγάλου» προημιτελικού στο Roland Garros

Κάρλος Αλκαράθ – Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ώρα του «μεγάλου» προημιτελικού στο Roland Garros
ΑΠΕ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει την Τρίτη (06.06) ένα μεγάλο “ραντεβού” με τον Κάρλος Αλκαράθ, στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στους προημιτελικούς του Roland Garros μετά από δυο χρόνια, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα λάβει μέρος σε προημιτελική φάση ενός Major τουρνουά για 7η φορά (έχει 4 στο Australian Open, το 2019, το 2021, το 2022 και το 2023) και 3 (μετά την επικράτηση του επί του Οφνερ) στο Παρίσι (2020, 2021, 2023).

Τσιτσιπάς και Αλκαράθ έχουν έρθει τέσσερις φορές αντιμέτωποι στο παρελθόν, με τον Ισπανό να έχει το απόλυτο των νικών. Τελευταία τους “συνάντηση” ήταν πριν από περίπου δυο μήνες, στον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο προημιτελικός τους δεν θα αρχίσει νωρίτερα από τις 21.15. Οι δύο παίκτες θα γνωρίζουν τον αντίπαλό που θα βρουν στον ημιτελικό, αφού Νόβακ Τζόκοβιτς και Καρέν Χατσάνοφ θα παίξουν περίπου στις 16.00.

Η αυλαία στο Chatrier ανοίγει στις 12.00 με τους δύο πρώτους προημιτελικούς των γυναικών. Η αρχή θα γίνει με το ματς Μούχοβα – Παβλιουτσένκοβα και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση Σβιτολίνα – Σαμπαλένκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις