Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κάρλος Αλκαράθ – Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τιτανομαχία» στα προημιτελικά του Roland Garros

Κάρλος Αλκαράθ – Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τιτανομαχία» στα προημιτελικά του Roland Garros
Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει απόψε (06.06 / 21:15, NewsIt.gr, Eurosport 1) ένα μεγάλο “ραντεβού” με τον Κάρλος Αλκαράθ, στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο δρόμος προς τη… δόξα έχει και μεγάλα “εμπόδια”. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσπαθεί να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου Grand Slam και μπροστά του έχει το Νο1 στον κόσμο. Ο Κάρλος Αλκαράθ θα προσπαθήσει να τον αποκλείσει, στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο Κάρλος Αλκαράθ έχει με το μέρος του την “παράδοση”, αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει καταφέρει να τον κερδίσει, στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν δώσει.

Η “τιτανομαχία” του Ισπανού (νο 1 στον κόσμο) με τον Έλληνα πρωταθλητή (νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη) αναμένεται να ξεκινήσει στις 21:15 και μπορείτε να την δείτε από το Eurosport 1 και μέσα από την πλατφόρμα της NOVA.

Το συγκεκριμένα, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στο κεντρικό court, Philippe-Chatrier. Θα προηγηθούν τα ζευγάρια Μούτσοβα – Παβλιουντσέκοβα, Σβιτόλινα – Σαμπαλένκα και Τζόκοβιτς – Κατσάνοφ (σ.σ. από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει και ο αντίπαλος του Τσιτσιπά ή του Αλκαράθ).

Ο Κάρλος Αλκαράθ συμμετέχει για τρίτη φορά στην καριέρα του στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros, ενώ είναι η δεύτερη παρουσία του (και μάλιστα σερί) στα προημιτελικά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, από την άλλη, συμμετέχει για έβδομη φορά και παίζει στους «8» για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις