Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάρλος Κορμπεράν: Με πουκάμισο στην παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό, με αθλητικά στη συνέντευξη Τύπου για Σλόβαν Μπρατισλάβας

Κάρλος Κορμπεράν: Με πουκάμισο στην παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό, με  αθλητικά στη συνέντευξη Τύπου για Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ο Κάρλος Κορμπεράν εμφανίστηκε με λευκό πουκάμισο στην παρουσίαση του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και λίγα λεπτά αργότερα φόρεσε το προπονητικό του μπλουζάκι για τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Δύο διαφορετικές εμφανίσεις έκανε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος πρώτα συστήθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών και στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι (4/8, 22:00) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον νέο του προπονητή, με τον Κάρλος Κορμπεράν να φοράει τα επίσημα του (σ.σ. λευκό πουκάμισο) στην παρουσίαση.

Λίγα λεπτά αργότερα, ακολούθησε και η συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Σλόβαν. Εκεί, ο Ισπανός προπονητής άλλαξε την ένδυση του, μιας και φόρεσε το γκρι προπονητικό μπλουζάκι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις