Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Καταγγέλλει Βράνιες ο Ολυμπιακός! Τον “χρησιμοποιεί” ο Λεμονής

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Κόκκινο… πανί φαίνεται πως είναι ο Όγκνιεν Βράνιες στον Ολυμπιακό, μετά και το νέο προκλητικό ποστάρισμα του, το οποίο ακολούθησε του ημιτελικό κυπέλλου των “ερυθρόλευκων” με την ΑΕΚ του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ολυμπιακός βλέπει πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη να καταγγείλει την τρικλοποδιά του Σεμπά στον Αραούχο στην αθλητική δικαιοσύνη και έχει την δική του… απάντηση, καταγγέλλοντας τον όγκνιεν Βράνιες.

Στην καταγγελία τους, οι “ερυθρόλευκοι” θα αναφερθούν στα προκλητικά ποσταρίσματα που έκανε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Βόσνιος αμυντικός.

Δηλαδή, της φωτογραφίας του Eddie των Iron Maiden κρατάει μία σημαία της ΑΕΚ μπροστά σε έναν τάφο που έγραφε “θύρα 7”, αλλά και αυτής που τον έδειχνε να πιάνει το κεφάλι του Σεμπά, αναφέροντας: “μην κλαις μικρέ”, ενώ αρχικά είχε γράψει “Μην κλαις μικρούλα”.

Την ίδια ώρα, ο Τάκης Λεμονής προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το όλο γεγονός και να “φτιάξει” τους παίκτες του ενόψει του επαναληπτικού του ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα κληθεί να ανατρέψει την ήττα με 2-1 μέσα στην έδρα του.

Θέλοντας να… τσιγκλίσει τους παίκτες του και τον εγωισμό τους, ο Έλληνας τεχνικός είπε πως οι παίκτες της ΑΕΚ προκαλούν και υποτιμούν τον Ολυμπιακό με αναρτήσεις τους στα social media κάνοντας ειδική αναφορά στον Βράνιες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε