Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κατάρ – Εκουαδόρ 0-2: Ο Βαλένσια έκρινε την πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022

Κατάρ – Εκουαδόρ 0-2: Ο Βαλένσια έκρινε την πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Ενέρ Βαλένσια να κάνει τα πάντα στο ματς, το Εκουαδόρ επικράτησε εύκολα με 2-0 του Κατάρ στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022 και έκανε “βήμα” πρόκρισης στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Το Εκουαδόρ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και τον “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο, έχοντας και στη συνέχεια τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, με το Κατάρ να “απειλεί” ελάχιστα τους τυπικά, αλλά και ουσιαστικά φιλοξενούμενους.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βαλένσια, που είδε τον διαιτητή να του ακυρώνει γκολ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα μέσω VAR, για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, αλλά πήρε λίγο αργότερα τη… ρεβάνς.

Αρχικά κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε ο ίδιος από τη λευκή βούλα, για να πετύχει το 1-0 για το Εκουαδόρ, αλλά και το πρώτο γκολ στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Λίγο αργότερα “σφράγισε” και τη νίκη της ομάδας του, σκοράροντας με υπέροχη κεφαλιά στο 31′, το γκολ για το 2-0 της ομάδας του, που ήταν και το τελικό σκορ, αφού το Κατάρ δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα και ο Ισημερινός έριξε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις στο Κατάρ – Εκουαδόρ

Κατάρ: Αλ Σιμπ, Μιγκέλ, Χασάν, Αχμέντ, Χισάμ, Κουκχί, Χατέμ, Αλ Χαΐντος (72’ Γουάντ), Μπουντιάφ, Αφίφ, Αλί (72’ Μουντάρι).

Εκουαδόρ: Γκαλίντες, Τόρες, Ινκάπιε, Εστουπινιάν, Πρεσιάδο, Ιμπάρα (68’ Σαρμιέντο), Πλάτα, Μέντες, Καϊσέδο (90’ Φράνκο), Εστράδα (90’ Ροντρίγκες), Ε. Βαλένσια (77’ Σιφουέντες).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις