Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάτας: «Θα πανηγυρίσω ακούγοντας Ρέμο στο σπίτι»

Κάτας: «Θα πανηγυρίσω ακούγοντας Ρέμο στο σπίτι»

Χαρούμενος ήταν ο Όντεντ Κάτας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα στον τελικό του Κυπέλλου και την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο προπονητής του τριφυλλιού, μάλιστα, δήλωσε πως τώρα θα ακούσει Ρέμο στο σπίτι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη νίκη για εμάς, πετύχαμε τον πρώτο από τους 2 στόχους. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Προμηθέα πριν και μετά από το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο. Υπήρχε αθλητικότητα. Μπήκαν μεγάλα σουτ. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Ο στόχος μας ήταν να τους κρατήσουμε στους 70 πόντους. Η πίεση ήταν σε εμάς και μας αρέσει η πίεση. Φάνηκε και στο τέλος με τον τρόπο που κερδίσαμε.

Σε αυτό το κομμάτι της σεζόν βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Παίξαμε ενωμένοι και είχαμε πράγματα που ήρθαν από την άμυνα. Γι αυτό πήραμε αυτοπεποίθηση. Σε τρεις μέρες αρχίζουν τα πλέι οφ και δεν θα είναι εύκολο, όπως σήμερα. Πρέπει να αρχίζουμε από την άμυνά μας. Η άμυνά μας είναι η ώθησή μας. Παίζουμε πολύ ομαδικά στα τελευταία παιχνίδια. Επιθετικά αν βρούμε ρυθμό κερδίζουμε.

Την τελευταία φορά που κέρδισα τίτλο πήγα στο Ρέμο. Θα τελειώσω αυτή τη βραδιά ακούγοντας Ρέμο στο σπίτι. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τη δουλειά του προπονητή και του παίκτη, είναι διαφορετικές. Εγώ βρίσκω τρόπο να απολαμβάνω την δουλειά του προπονητή», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Γιατράς: «Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια, είμαστε στεναχωρημένοι»

Ο Μάκης Γιατράς δήλωσε περήφανος για την εικόνα του Προμηθέα στον τελικό Κυπέλλου.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο. Όσοι είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση είδαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η διαφορά μπορεί να έφτασε στους 12 πόντους αλλά είναι πλασματική. Η ποιότητά του Παναθηναϊκού, τα ύψη, κάποια σουτ έκριναν το παιχνίδι. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, κάναμε κατάθεση ψυχής. Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε και δεν τα καταφέραμε. Προχωράμε, συνεχίζουμε. Την Τετάρτη αρχίζουν τα πλέι οφ. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα και πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για τη φιλοξενία, ήταν άψογη».

Για την απραξία και τα επιθετικά ριμπάουντ: «Πρώτα απ’ όλα το θέμα του ρυθμού. Είναι μια χρονιά περίεργη που αν την αναλύσουμε θα μιλάμε ώρες. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε 3 παιχνίδια και τα 2 τα κέρδισε πολύ εύκολα. Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Τα επιθετικά ριμπάουντ και κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία έκριναν το παιχνίδι. Και ανάποδα να ήταν τα πράγματα ο Παναθηναϊκός θα ήταν φαβορί. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν κερδίσαμε το Κύπελλο».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις