Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κατάθεση Μοντεστό: “Δεν απείλησα τον παρατηρητή! Δέχθηκα επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η πλευρά του Ολυμπιακού διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα έγραψε στην έκθεσή του ο παρατηρητής της ρεβάνς κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό -στο ΟΑΚΑ- για τον Φρανσουά Μοντεστό, κατά την κατάθεση της στον αθλητικό δικαστή.

Ο Φρανσουά Μοντεστό υποστήριξε πως ουδέποτε απείλησε ή ακούμπησε τον παρατηρητή -κάτι που ο Κώστας Βρακάς ανέφερε στην έκθεση του- ενώ κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση από διαπιστευμένους οπαδούς της ΑΕΚ.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Γιάννης Βρέντζος: “Καταγγείλαμε σήμερα το πρωί τον παρατηρητή Βρακά για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ και την πειθαρχική επιτροπή”.

Ο σύμβουλος του Ολυμπιακού ανέφερε στη συνέχεια πως “Ο Βράκας δεν κατέγραψε εν γνώσει του τους οπαδούς της ΑΕΚ που κλώτσησαν τον Μοντεστό. Ο Μοντεστό επίσης δεν μιλάει ελληνικά και δεν μπορεί να του έχει πει ”θα δεις τι θα πάθεις””, ενώ καταλήγοντας ανέφερε ότι ο γιος του παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Στην απολογία του ο Φρανσουά Μοντεστό υποστήριξε: “Επέστρεψα στην Ελλάδα πριν από επτά μήνες. Δεν μιλάω καθόλου ελληνικά. Έχω παίξει πάνω από 20 χρόνια ποδόσφαιρο και ποτέ δεν είχα προβλήματα. Πάντα σέβομαι τους αντιπάλους. Μετά το τέλος του αγώνα πήγα να πάρω τους παίκτες και να φύγουμε, όταν και δέχθηκα επίθεση από διαπιστευμένους οπαδούς της ΑΕΚ. Ήταν εκεί ο παρατηρητής και του είπα στα αγγλικά “βλέπετε ότι με χτυπάνε και πρέπει να το γράψετε”. Δεν τον απείλησα και δεν τον ακούμπησα. Αν το έκανα, το έκανα άθελά μου. Αλλά δεν τον ακούμπησα ποτέ. Αρνούμαι τα όσα έχει γράψει, δεν ξέρω γιατί τα έχει γράψει όλα αυτά. Πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος”, είπε αρχικά.

“Στην αρχή του αγώνα πήγα στον τέταρτο και ήρθε να μου πει ότι δεν έχω δικαίωμα να το κάνω. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όποτε πήγαινα να διαμαρτυρηθώ ερχόταν και μου το έλεγε πολύ συχνά”, κατέληξε ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

Να αναφέρουμε πως με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Ολυμπιακός είχε έτοιμο το υπόμνημα του, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ. Τα δυο υπομνήματα θα κατατεθούν μέχρι το πρωί της Παρασκευής, ενώ δεν ειπώθηκε κάτι για το πότε θα βγει η απόφαση για την υπόθεση

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε