Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Καταθέτει ο Τζιμπρίλ Σισέ για την υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά

Καταθέτει ο Τζιμπρίλ Σισέ για την υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά

Ακόμη ένα «επεισόδιο» της υπόθεσης που αφορά στην απόπειρα εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά μέσω «ροζ» βίντεο, θα «παιχθεί» αύριο ενώπιον της γαλλικής Δικαιοσύνης.

Ενας από τους εμπλεκόμενους, φέρεται να είναι και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και της εθνικής Γαλλίας, Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος -όπως αποκαλύπτει η «Provence»- θα δώσει κατάθεση σε δικαστή που ασχολείται με την υπόθεση. Ο Σισέ είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2015 επειδή ήξερε τους άλλους εμπλεκομένους και συγκεκριμένα τους Αξελ Ανγκό και Μπουσταφά Ζουαουϊ, με τους οποίους εκτιμάται οτι διατηρεί χρόνια φιλία.

 

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «LE FIGARO», είναι πλέον πολύ πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες στον Σισέ, καθώς στο κινητό του βρέθηκε υλικό από το επίμαχο «ροζ» βίντεο, με το οποίο φέρεται να εκβίαζε τον Βαλμπουενά. Η εισαγγελική έρευνα αναφέρει ότι ενδέχεται να του απαγγείλει κατηγορίες για συνέργεια στην υπόθεση εκβιασμού, καθώς μέχρι σήμερα είχε κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση, όπως σχετικά αναφέρει η γαλλική εφημερίδα.

 

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος φέρεται να έχει εκβιάσει τον Βαλμπουενά για τη διανομή του βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος με τη σύζυγό του, ζητώντας του 150.000 ευρώ. Η απόπειρα εκβιασμού περιλαμβάνει βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο καταγράφηκε με κινητό τηλέφωνο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε