Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Κατερίνα Στεφανίδη: Απονομή από ατόφιο χρυσάφι γεμάτη Ελλάδα [pics, vid]

Κατερίνα Στεφανίδη: Απονομή από ατόφιο χρυσάφι γεμάτη Ελλάδα [pics, vid]

Η μεγαλύτερη στιγμή. Η ώρα της δικαίωσης των κόπων της. Μια στιγμή αφιερωμένη στην Κατερίνα Στεφανίδη και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η στιγμή που ακούστηκε ο εθνικός ύμνος προς τιμήν της 26χρονης Ελληνίδας που κατέκτησε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Η απονομή στις τρεις νικήτριες του τελικού στο επί κοντώ έγινε ξημερώματα Κυριακής (21.08.2016) ώρα Ελλάδας. Όσοι άντεξαν την είδαν… live. Όσοι δεν τα κατάφεραν, την είδαν μετά. Αλλά η αλήθεια είναι πως κανείς δεν χορταίνει να βλέπει την 26χρονη επικοντίστρια στο υψηλότερο σκαλί του ολυμπιακού βάθρου, να συγκινείται στο άκουσμα του εθνικού ύμνου και να σιγοψιθυρίζει τους στίχους του.

Η χαρά αποτυπωμένη στο χαμόγελό της. Η συγκίνηση για μια από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό της.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για αυτή την επιτυχία, για αυτή τη στιγμή που η Ελλάδα είχε να ζήσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και το χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει στα 400 μέτρα η Φανή Χαλκιά, σε ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η απονομή του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου στην Κατερίνα Στεφανίδη σε 31 κλικς κι ένα… video

Φωτογραφίες: Reuters, Eurokinissi, EPA

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε