Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατερίνα Στεφανίδη: Δεύτερο doping control σε τρεις ημέρες

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε από δεύτερο ντόπινγκ κοντρόλ μέσα σε διάστημα τριών ημερών, ίοπως ενημέρωσε η μητέρα της 26χρονης χρυσής -πλέον- Ολυμπιονίκη! Η ίδια θα γιορτάσει με τον άνδρα της ζωής της το χρυσό μετάλλιο μακριά από… κάμερες και μικρόφωνα!

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι χρυσή Ολυμπιονίκης! Με άλμα στα 4.85 ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και κάνει μια ολόκληρη χώρα υπερήφανη!

Η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια ζει το όνειρό της στο Ρίο με το χρυσό μετάλλιο να αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας ετών για την “χρυσή” Κατερίνα!

Η ίδια μπορεί να έχει ήδη στείλει το μήνυμά της μέσω Facebook, στο οποίο αναφέρει πως θέλει να περάσει τη σημερινή ημέρα με τον σύζυγό της και… μακριά από συνεντεύξεις, ωστόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δεν έχει σταματήσει να δέχεται συγχαρητήρια ούτε η μητέρα της!

Η ίδια, με ανάρτησή της ευχαριστεί τους εκατοντάδες διαδικτυακούς της φίλους, που έσπευσαν να συγχαρούν τη “χρυσή” της κόρη για την μεγάλη της επιτυχία!

Στο μήνυμά της από το Ρίο, η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη αναφέρει: “Σας ευχαριστούμε όλους …. Η ώρα πέρασε εδώ στο Ριο. Η Κατερίνα περνάει 2ο doping control σε 3 ημέρες,οποτε εμεις πάμε για ύπνο. Φιλια σε όλους”.

Δείτε το post 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε