Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κατερίνα Στεφανίδη: Πριν ένα χρόνο… ήξερε την Αυγή – Είχε δώσει συνέντευξη

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Μπορεί το απόγευμα της Τετάρτης κατά την αποθεωτική υποδοχή της στο αεροδρόμιο να δήλωνε πως δεν ήξερε αν η Αυγή είναι περιοδικό ή εφημερίδα (!) αλλά μάλλον δεν θυμόταν πως τον Μάρτιο του 2015, λίγο μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας είχε δώσει συνέντευξη στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας…

Ο λόγος για την Κατερίνα Στεφανίδη, χρυσή Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μια μέρα μετά την τεράστια – αναμφίβολα- επιτυχία της, η Ελληνίδα άλτρια μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε πει πως «επειδή ακούω πολλά comments, να πω πως δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια». Η φράση της αυτή είχε εκληφθεί ως “απάντηση” σε άρθρο της Αυγής για τον Πύρρο Δήμα.

Ακολούθησε ένα μόνοστηλο της Αυγής με τίτλο «Να διαβάζεις Κατερίνα» και ακολούθησε η δήλωσή της στο αεροδρόμιο: Είπε: «Εγώ έκανα μια δήλωση γενικά στους δημοσιογράφους. Έχω κερδίσει μετάλλια και σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως εσείς ασχολείστε μια φορά τα τέσσερα χρόνια… Αυτή ήταν η δήλωση μου. Την “Αυγή” -τι είναι περιοδικό, εφημερίδα (;)- δεν την έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου και δεν είχε καμία σχέση με τη δήλωση που έκανα εγώ».

Μόνο που φαίνεται πως η Κατερίνα Στεφανίδη ήξερε την Αυγή και είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας στις 23 Μαρτίου 2015, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που είχε δώσει τον Μάρτιο του 2015 στην Αυγή

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε