Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής στο Κόβεντρι – Λούτον

Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής στο Κόβεντρι – Λούτον

Στην αναμέτρηση της Κόβεντρι με την Λούτον υπήρξε ένα απρόοπτο, όταν ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, αποχωρώντας από το γήπεδο με φορείο.

Το παιχνίδι μεταξύ Κόβεντρι – Λούτον, το οποίο θα κρίνει ποια από τις δυο ομάδες θα αγωνίζεται στην Premier League την ερχόμενη σεζόν, είχε ένα απρόοπτο στο 10΄ όταν ο Λόκιερ της Λούτον κατέρρευσε χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο χτύπημα, με τον ίδιο να δυσκολεύετε να σηκωθεί και να αποχωρεί από το γήπεδο με τη συνοδεία φορείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του έσπευσε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. 

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του από τον αγωνιστικό χώρο, ο ποδοσφαιριστής της Λούτον φορούσε κολάρο στον αυχένα του. Η Λούτον εξέδωσε πάντως ανακοίνωση για τον Λόκιερ, ενημερώνοντας ότι έχει επανέλθει. “Μπορούμε να αναφέρουμε ότι μετά την κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο, ο Τομ Λόκιερ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Αποκρίνεται και μιλάει με την οικογένειά του, που είναι μαζί του. Είμαστε όλοι μαζί σου, Λοκ”, ανέφερε η σχετική ανάρτηση της αγγλικής ομάδας.

Δείτε το τρομακτικό στιγμιότυπο της κατάρρευσης του: 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις