Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Καθαρίστε το ποδόσφαιρο – Στη φυλακή οι χούλιγκαν ταραχοποιοί

Καθαρίστε το ποδόσφαιρο – Στη φυλακή οι χούλιγκαν ταραχοποιοί

Αρτον και θεάματα ζητάει ο λαός και πολύ φοβάμαι ότι και στα δύο δεν πάμε καθόλου καλά. Οσον αφορά στον άρτο, Σόιμπλε, Ντάισελμπλουμ και Ντράγκι, ιδίως ο τελευταίος που έχει και το ταμείο, μας ταϊζουν με το σταγονόμετρο, γιατί, όπως ισχυρίζονται, παρά τα 6 χρόνια λιτότητας είμαστε ακόμα παχύσαρκοι.

Για το θέαμα φρόντισε ο Κοντονής. Βάζοντας λουκέτο στα γήπεδα μας προκαλεί ένα ισχυρό σύνδρομο στέρησης.

Αλλά σύντροφε σκέψου μήπως κάνεις λάθος. Εγώ ο Κάλχας είμαι σίγουρος. Γι΄ αυτό μετά τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ δεν με αφήνει η συνείδησή μου να παραμείνω αδρανής και απλός θεατής. Βλέπω τον Κοντονή να δείχνει ότι αγωνιά για το ποδόσφαιρο και λέω να τον βοηθήσω να αντιμετωπίσει τους χουλιγκάνους. Για τα κυκλώματα και τις παράγκες ας ζητήσει βοήθεια αλλού.

Ο Κάλχας έμαθε πολύ καλά πρώτα από τους Ολυμπιακούς αγώνες στην Αρχαία Ολυμπία, από τις αρματοδρομίες, αλλά και το σύγχρονο ποδόσφαιρο (εμείς εκείνα τα χρόνια δεν είμαστε τόσο …ανόητα αφελείς ώστε να τρέχουμε πίσω από ένα πετσί) πως η μεγαλύτερη τιμωρία είναι να μην επιτρέπεις στο φίλαθλο, τον οπαδό και προπαντός το χουλιγκάνο να παρακολουθήσει την αρματοδρομία ή τώρα το ποδόσφαιρο.

Λοιπόν υπουργέ μου κακά τα ψέματα, δεν κάνεις τίποτα έξυπνο και ρηξικέλευθο με την απόφαση να γίνονται οι αγώνες χωρίς θεατές. Το πολύ πολύ να δημιουργήσεις προβλήματα στις ομάδες και να κάνεις προβληματικές και αυτές που δεν είναι.

Αν αυτό επιδιώκεις, ε, τότε καλά το πας. Ψήφισε κι΄ ενα νόμο που να λέει ότι στη θέση του ποδοσφαίρου θα γίνονται κάθε Κυριακή αρματοδρομίες, αγώνες παγκρατίου, ελληνορωμαϊκής πάλης και ξεμπέρδεψες με το θέαμα προς το λαό (με τον άρτο μην ασχοληθείς το έχει αναλάβει εργολαβικά ο Βαρουφάκης).

Τώρα αν πραγματικά θέλεις να γλιτώσει το ποδόσφαιρο από τα ταραχοποιά στοιχεία μπορείς να κάνεις κάτι πολύ απλό. Ψηφίζεις έναν δρακόντειο νόμο (αν δεν ξέρεις το Δράκοντα πες μου το να σου τον συστήσω) που να ορίζει ότι όποιος συλλαμβάνεται για ταραχές τιμωρείται ας πούμε με 3 ως 4 χρόνια φυλακή με αναστολή. Ορίζεις επίσης ότι την ώρα του αγώνα της ομάδας του επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και παραμένει εκεί μέχρι να τελειώσει το ματς.

Αν τυχόν παραβιάσει την υποχρέωση συλλαμβάνεται και κατευθείαν στη μπουζού για τα χρόνια που καταδικάστηκε.

Τι, δεν σου αρέσει; Το θεωρείς πολύ σκληρό;

Γιατί το μέτρο το δικό σου με τα άδεια γήπεδα όταν τιμωρείς ομάδες και όλους τους φιλάθλους είναι μαλακό ;

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε