Αθλητικά

Κατσουράνης: Δεν είναι εύκολο το ματς με την Μάλτα

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 με τον Κώστα Κατσουράνη να αναφέρεται στις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Στόχος είναι η νίκη. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο αν δεν πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα χάσουμε πολλά. Το “τρίποντο” είναι το ζητούμενο, αν και δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση”, τόνισε αρχικά ο Κώστας Κατσουράνης στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ερωτηθείς για το βαθμό ετοιμότητας της Εθνικής, απάντησε: “Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις και πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση σαν ομάδα. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα νικήσουμε τη Μάλτα και μετά θα δούμε τη συνέχεια στη διοργάνωση. Το μυαλό μας είναι μόνο στην αναμέτρηση με τη Μάλτα, δεν μας απασχολούν οι επόμενοι αγώνες”.

Αναφερόμενος στο τι πρέπει προσέξει η Εθνική υπογράμμισε: “Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Θα ψάξουμε το γκολ με υπομονή και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές θα τα καταφέρουμε”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Ιράν 0-0: Οι «κόκκινοι διάβολοι» γλίτωσαν από τον Ταρέμι και η πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ έμπλεξε
Ηγετική εμφάνιση από τον επιθετικό του Ολυμπιακού και του Ιράν - Μεγάλες επεμβάσεις από τους δυο τερματοφύλακες - Νέα ισοπαλία για τις δυο ομάδες στον 7ο όμιλο
ΦΩΤΟ Reuters