Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Καβαλίερς – Γκρίζλις: Πλακώθηκαν Μίτσελ και Μπρουκς, τους απέβαλε ο διαιτητής

Καβαλίερς – Γκρίζλις: Πλακώθηκαν Μίτσελ και Μπρουκς, τους απέβαλε ο διαιτητής
Reuters

Λίγο έλειψε να χαθεί ο έλεγχος στο παρκέ. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Κλίβελαντ Καβαλίερς και ο Ντίλον Μπρουκς των Μέμφις Γκρίζλις, οι αρνητικοί πρωταγωνιστές.

Στα μέσα της τρίτης περιόδου, οι δύο παίκτες διεκδίκησαν την μπάλα, ο Μπρουκς -χωρίς να βλέπει- την στιγμή που έπεφτε έπεσε άτσαλα στο πόδι του Μίτσελ. Ο δεύτερος «γκρεμίστηκε» στο παρκέ και πέταξε εκνευρισμένος την μπάλα στον γκαρντ των Γκρίζλις!

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, με τους δύο αθλητές να πιάνονται στα χέρια και τον Μίτσελ να ρίχνει τον αντίπαλό του στο παρκέ. Στον παίκτη των Γκρίζλις… έπεσε ένας βοηθός προπονητή της ομάδας και τον πήρε αγκαλιά, για να τον συγκρατήσει.

Αμέσως έσπευσαν συμπαίκτες, αντίπαλοι, προπονητές και διαιτητές στο σημείο και τελικά αποφεύχθηκε η γενικευμένη σύρραξη. Οι δύο παίκτες ωστόσο δεν γλίτωσαν την αποβολή, με τον Μίτσελ να ξεσπά μετά το παιχνίδι, σε βάρος του Καναδού.

«Όλοι ξέρουμε πως ο Μπρουκς είναι βρώμικος παίκτης. Αυτός είναι! Έχουμε δει πολλές φορές πια να κάνει τέτοια πράγματα. Εμείς έχουμε την κόντρα μας εδώ και χρόνια, αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο ΝΒΑ. Πρέπει η λίγκα να κάνει κάτι. Αυτά που κάνει είναι μ@@@ιες! Είναι άλλο το trash talking που κάνουν ο Μοράντ, ο Μπέιν ή ο Τζάκσον, αυτό δεν μας πειράζει, έχουμε συνηθίσει. Όμως όταν ο άλλος σε χτυπά ύπουλα, γίνεσαι έξαλλος. Πρέπει να τιμωρηθεί», τόνισε ο Μίτσελ.

Απ’ τη μεριά του, ο Μπρουκς αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το επεισόδιο μετά το ματς ή να απαντήσει στις κατηγορίες του αντιπάλου του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις