Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Καυτές” αποκαλύψεις ποδοσφαιριστή! “Υπέροχη αλλά βρώμικη η Ναόμι Κάμπελ – Έρωτα για ώρες με Κάρμεν Ηλέκτρα”

“Καυτές” αποκαλύψεις ποδοσφαιριστή! “Υπέροχη αλλά βρώμικη η Ναόμι Κάμπελ – Έρωτα για ώρες με Κάρμεν Ηλέκτρα”
ΑΠΕ

Πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν με παρουσία και στα γήπεδα της Premier League, έκανε κάποιες “πικάντικες” αποκαλύψεις για τις “εμπειρίες” που είχε με τις Ναόμι Κάμπελ και Κάρμεν Ηλέκτρα.

Ο 48χρονος Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Σάσα Κούρσιτς δεν έκανε κάποια αξιοπρόσεκτη καριέρα. Ο πρώην παίκτης των Παρτιζάν, Μπόλτον, Άστον Βίλα, Κρίσταλ Πάλας και Μαδέργουελ θέλησε -όμως- να αποκαλύψει τη συναρπαστική προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη σερβική εφημερίδα Informer αποκάλυψε τις ερωτικές στιγμές που είχε με την Ναόμι Κάμπελ. «Η Ναόμι ήρθε μια μέρα σε ματς στο γήπεδο και μετά συναντηθήκαμε στο δωμάτιο VIP. Ύστερα από μερικές εβδομάδες, είχα ένα πάρτι και την προσκάλεσα. Αρχίσαμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον, αλλά δεν ήθελε να κάνουμε κάτι με την πρώτη συνάντηση. Είναι μια σκληρή γυναίκα. Έπρεπε να περιμένω ένα μήνα. Είναι υπέροχη στο κρεβάτι, αλλά είναι εξαιρετικά βρώμικη. Είμαι αηδιασμένος από τα μαλλιά των γυναικών. Όταν τα βλέπω γύρω από το διαμέρισμα, τα ξεφορτώνομαι και η Ναόμι τις άφηνε παντού Ήταν τρομερά ακατάστατη, όπως και όλα τα μοντέλα. Δεν βγάζουν το μακιγιάζ τους και μετά πηγαίνουν στο κρεβάτι. Αηδιαστικό».

Ωστόσο, η Ναόμι Κάμπελ δεν ήταν η μοναδική πασίγνωστη γυναίκα στην λίστα των κατακτήσεών του Κούρσιτς. Ο Σέρβος έκανε αναφορά και στην τηλεπερσόνα – ηθοποιό, Κάρμεν Ηλέκτρα.

«Ποτέ δεν πλήρωσα για μια σχέση, θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω παρά να το κάνω. Δεν ήμουν ποτέ με μια πόρνη ή ένα αστέρι γεμάτο σιλικόνη. Το πλαστικό δεν μπορεί να είναι στην παρέα μου, ενδιαφέρομαι μόνο για τα φυσικά κορίτσια. Είχα διασκεδάσει με την Έυα Χερζίγκοβα και έκανα έρωτα στην πισίνα με την Κάρμεν Ηλέκτρα για ώρες. Ήταν η καλύτερη στο κρεβάτι και η πιο τρελή γυναίκα που γνώρισα», ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις