Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κεκλεισμένων των θυρών το Σέριφ – Παρτιζάν στο Conference League λόγω φόβου για συνωμοσία των Ρώσων

Κεκλεισμένων των θυρών το Σέριφ – Παρτιζάν στο Conference League λόγω φόβου για συνωμοσία των Ρώσων
ΑΠΕ

Χωρίς οπαδούς στις εξέδρες θα γίνει το Σέριφ Τίρασπολ – Παρτιζάν, για τα play off του Conference League, μετά και από επιστολή που έλαβε η Μολδαβική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας, για ύπαρξη… κατασκόπων!

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ Σέριφ Τίρασπολ και της Παρτιζάν Βελιγραδίου για τα play-offs του Conference League είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της ομάδας από την Μολδαβία.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς οπαδούς, καθώς οι φόβοι των Μολδαβών για την εισβολή Ρώσων πρακτόρων στην χώρα είναι μεγάλοι.

Η Μολδαβική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έλαβε επιστολή από τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας, πως υπάρχει περίπτωση Ρώσοι πράκτορες να εισβάλλουν στην χώρα ως οπαδοί της Παρτιζάν.

Το γήπεδο βρίσκεται πολύ κοντά στα ουκρανικά σύνορα στην επαρχία της Υπερδνειστερία, της οποίας η κυβέρνηση υποστηρίζει το Κρεμλίνο. Λόγω αυτού, υπάρχει φόβος πως ίσως η Ρωσία επιχειρήσει να μπει στην χώρα και στην Ουκρανία μέσω του αγώνα, με Ρώσους πράκτορες μεταμφιεσμένους ως οργανωμένους οπαδούς της Παρτιζάν.

Ο πολιτικός Άντριαν Κεπτονάρ δήλωσε μάλιστα στην μολδαβική τηλεόραση, πάνω στο ζήτημα: «Στην αρχή, ήταν σχεδιασμένο να έρθουν Σέρβοι οπαδοί στην χώρα μας για το παιχνίδι. Χάρη στις πληροφορίες που μας δόθηκαν από την Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών, πολύ πριν μας μιλήσει ο Βολοντομίρ Ζελένσκι, ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών επειδή έτσι ήθελαν οι Ρώσοι να βάλουν πράκτορες στην χώρα μας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις