Αθλητικά

Κέρδισε Βιτορούλ και Μπαϊράμι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ομάδας του Χάτζι με 1-0 σε φιλικό στη Λεωφόρο. Σκόρερ ο Κουτρουμπής. Εξαιρετικοί οι Ντίνας και Μπαϊράμι.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιάννης Αναστασίου ήθελε να δει την ετοιμότητα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μπερίσα ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του.

Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια και στο πρώτο μέρος θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί νωρίς. Τελικά σκόραραν στο 44′ με τον Κουτρουμπή να αξιοποιεί την ασίστ του Ντίνα.

Ο Μπερίσα δεν τροφοδοτήθηκε οπότε δεν μπορεί να κριθεί ενώ ο Στιλ ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Δώνης, Μπούι, Μπαϊράμι(65′ Σταματάκης), Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπερίσα(76′ Ζέκα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα