Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Κετσπάγια: “Δεν είμαι παραμυθάς”

Φωτογραφία αρχείου

Καυστικός και αποκαλυπτικός παράλληλα ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια, σχετικά με την εμπειρία του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Γεωργιανός τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Τα Νέα”, δήλωσε: “Οι δημοσιογράφοι ποτέ δεν με είδαν με θετική ματιά. Είπαν αρχικά πως δεν ήμουν καλή επιλογή και ό,τι και να γινόταν επέμεναν στην άποψή τους. Ποτέ δεν χώνεψαν όσα καταφέραμε! Έλεγαν “εδώ δεν είναι Ανόρθωση”! Για να δικαιωθούν για όσα υποστήριζαν στην αρχή.

 
Αλλά όταν χτυπούσαν εμένα, γινόταν κακό στους παίκτες και τον Ολυμπιακό! Τι κέρδισα εγώ από τον Ολυμπιακό; Αυτή η ομάδα θα μπορούσε να μου κάνει και ζημιά. Όχι να με βοηθήσει. Αλλά όχι, δεν το κατάφεραν!”.
 
Στη συνέχεια, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας, τόνισε: “Ήθελα κι εγώ να φύγω! Μετά το ματς με την Άλκμααρ θα έβγαινα μπροστά στους δημοσιογράφους και θα έλεγα όσα με έπνιγαν για τρεις μήνες! Το σύστημα με πολέμησε. Ακόμη και οι οργανωμένοι σε τυχαία συνάντησή μας κάτι πήγαν να μου πουν, αλλά τους έγραψα κανονικά! Μα, ποιος κάνει κουμάντο; Όλοι είχαν τα προσωπικά τους οφέλη για να φύγω!. Εσείς θέλετε τους ξένους προπονητές να παίρνουν τα εκατομμυριάκια και να φεύγουν! Χωρίς να έχουν αφήσει τίποτα πίσω τους! Εγώ όμως δεν λέω παραμύθια. Όχι, δεν είμαι παραμυθάς!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε