Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: Ο NBAer συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία – Με σπασμένο οστό και μώλωπες η σύντροφος του

Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: Ο NBAer συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία – Με σπασμένο οστό και μώλωπες η σύντροφος του
ΑΠΕ

Ο παίκτης των Χιούστον Ρόκετς, Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ, συνελήφθη με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία. Η Σύντροφός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι λεπτομέρειες σοκάρουν.

Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ, συνελήφθη στη Νέα Υόρκη το πρωί της Δευτέρας (11.09) με την κατογορία της ενδοοικογενειακής βίας, καθώς φέρεται να βιαιοπράγησε εις βάρος της συντρόφου του, Kάισρ Γκόντρεζικ!

Ο γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς φέρεται να επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας στο ξενοδοχείο “Millenium” της Times Square -όπου διέμενε μαζί με την Γκόντρεζικ- μετά από βραδινή έξοδο, με τον NBAer να βρίσκει τον πόρτα κλειδωμένη από την αναστατωμένη σύντροφό του.

Ο Πόρτερ μπήκε στο δωμάτιο με τη βοήθεια της ασφάλειας του ξενοδοχείου και -όπως αναφέρεται από τα Μέσα στις ΗΠΑ- ήταν τότε που ξυλοκόπησε την Γκίντρεζικ.

Μάλιστα, το NBA New York φέρνει στο… φως κάποιες σοκαριστικές λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, η Γκόντρεζικ φέρεται να διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τουλάχιστον ένα σπασμένο οστό και πολλαπλούς μώλωπες στο σώμα της. Μάλιστα, από μία προκαταρκτική έρευνα, έγινε φανερό πως «κάποιος τον οποίο γνώριζε τη χτύπησε επαναλαμβανόμενα στο σώμα και έβαλε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της».

Να αναφέρουμε ότι ο Πόρτερ είχε συλληφθεί στο παρελθόν τον Νοέμβριο του 2020 στο Οχάιο με την κατηγορία της οπλοκατοχής, αλλά το δικαστήριο αρνήθηκε να του απαγγείλει τότε κατηγορία. Ωστόσο, οι Κλίβλαντ Καβαλίερς τον έθεσαν εκτός ομάδας για το πρώτο μισό της σεζόν και ανταλλάχθηκε στο Χιούστον τον Ιανουάριο του 2021.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις