Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κηδεία Στέλιου Σεραφείδη: Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον αρχηγό των αρχηγών της

Κηδεία Στέλιου Σεραφείδη: Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον αρχηγό των αρχηγών της

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/1) τον εμβληματικό αρχηγό της, Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ έδωσε το παρών στην κηδεία του Στέλιου Σεραφείδη, η οποία τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω.

Η εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε υπό βροχή, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να πουν το ύστατο χαίρε σε έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στην Ένωση.

Παρών στο τελευταίο αντίο ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, ο ηγέτης του τμήματος χάντμπολ Σταμάτης Παπασταμάτης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης.

Ακόμα το “παρών” έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με επικεφαλής τους Δημητριάδη, Παπαδημητρίου, Κονέ και τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη μαζί με όλο το τεχνικό τιμ. Δεν έλειψε και η ΑΕΚ Β’ με τους Οφρυδόπουλο-Ατματσίδη, όπως κι ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Πέτρος Μάνταλος και πολλοί ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Στο ύστατο χαίρε ήταν και συμπαίκτες παλαιοί του Στέλιου Σεραφείδη, παλαίμαχοι από όλες τις ομάδες, οι διοικήσεις όλης της ΑΕΚ, όπως και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στη εκκλησία από τις 11:00 το πρωί ήταν ο Θωμάς Μαύρος, ο Κώστας Νεστορίδης επίσης συντετριμμένος, μαζί με τους Στράτο, Κεφαλίδη, και Συμιγδαλά, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής και αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Μίμης Δεληγιάννης, ενώ σε μια γωνία στην εκκλησία δακρυσμένος καθόταν ο θεράπων ιατρός του Στέλιου Σεραφείδη, Πάρης Κοσμίδης.

Εκτός από τους ανθρώπους της ΑΕΚ το παρών έδωσαν και πρόσωπα από τη πολιτική ζωή, όπως ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος και ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις