Τετάρτη, 22 Μαΐ
28oC Αθήνα

“Κηδεία” στο Περιστέρι για Ατρόμητο! Θρίαμβος Παναιτωλικού

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Οι Αγρινιώτες πήραν σπουδαίο “διπλό” στο Περιστέρι -το πρώτο τους στη φετινή Superleague- κόντρα στον Ατρόμητο (0-2), που συνεχίζει την αγωνιστική του κατρακύλα…

Την προβληματική εικόνα του Ατρόμητου, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, εκμεταλλεύτηκε ο Παναιτωλικός κι έφυγε νικητής από το Περιστέρι με 1-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Ατρόμητος είχε ανούσια υπεροχή στα πρώτα λεπτά και προσπάθησε να πιέσει ψηλά, χωρίς να γίνει απειλητικός. Ο Παναιτωλικός αμύνθηκε με σχετική ευκολία, από το 10′ ανέβασε την απόδοση του και στην πρώτη του ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ωραία στην επίθεση, ο Ουάρντα άνοιξε για τον Κλέσιο, ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Ροντρίγκες -με πλασέ- έστειλε τη μπάλα στην οροφή των διχτύων του Γκορμπούνοφ για το 0-1.

Οι Περιστεριώτες έδειξαν να έχουν δυσκολία στο να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα, ενώ στο 22′ το γκολ του πέτυχαν ακυρώθηκε σωστά. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε ένα, ο Μπάγκα έκανε κίνηση προς τη μπάλα και φάνηκε να τη βρίσκει λίγο -σίγουρα επηρέασε τη φάση ακόμα και αν δεν τη βρήκε- με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του Κυριακίδη. Ωστόσο, ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ.

Το προβλέψιμο παιχνίδι των γηπεδούχων τους έκανε ακίνδυνιους, ενώ οι Αγρινιώτες έφτασαν πολύ κοντά στο 0-2. Στο 34 και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ροντρίγκες βρέθηκε ξανά αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής, αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως ήθελε. Ένα λεπτό αργότερα, οι “κυανόλευκοι” είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο ημίχρονο. Ο Λε Ταλέκ πέρασε και τον Κυριακίδη, αλλά δεν πλάσαρε από πλάγια θέση σε κενή εστία, γύρισε την μπάλα στον Ούμπιδες, αλλά το σουτ του βρήκε σε σώματα αμυντικών.

Η ομάδα του Δέλλα προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική στην επανάληψη και κατάφερε να χάσει μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα στο 60′. Ο Λε Ταλέκ πήρε την μπάλα από τον Τόνσο στην καρδιά της περιοχής, αλλά το σουτ που επιχείρησε δε βρήκε δίχτυα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε πολύ καλό ρυθμό, οι Περιστεριώτες πίεσαν και στο 72′ ο Ροντρίγκες -στην προσπάθειά του να αποκρούσει- “φλέρταρε” με το αυτογκόλ, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε ενστικτωδώς.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να είναι επιθετικά “φλύαρος”, ο Παναιτωλικός κατάφερε να αμυνθεί σωστά και… υπέγραψε το πρώτο του “διπλό’ στο πρωτάθλημα με γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Κυριακίδης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Κυβρακίδη και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση. Λίγο έξω από την περιοχή, ο Μάκος με τρομερή ασίστ σέρβιρε στον Ουάρντα το γκολ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γκορμπούνοφ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε