Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κηδεύτηκε με σημαία του Παναθηναϊκού! Το αντίο στον “στρατιώτη Αρών”

Κηδεύτηκε με σημαία του Παναθηναϊκού! Το αντίο στον “στρατιώτη Αρών”
ΦΩΤΟ ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Στέφανο Αρών, στην κηδεία του οποίου ήταν έκδηλο το πράσινο χρώμα, με το φέρετρό του μάλιστα να φέρει τη σημαία του Τριφυλλιού, με την οποία και κηδεύτηκε στις Τζιτζιφιές.

Ένας από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο Στέφανος Αρών, έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και στην κηδεία του οι “πράσινοι” έδωσαν το “παρών” με στεφάνια από την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη.

Ο Α.Ο. Παναθηναϊκός εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση για τον “στρατιώτη Αρών”, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και φροντιστής της ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Παναθηναϊκός

«Στρατιώτης» Αρών, πάντα παρών…

Η παναθηναϊκή οικογένεια θρηνεί τον χαμό ενός από τους πιο «πιστούς» …στρατιώτες της, τον Στέφανο Αρών, όπου κηδεύτηκε σήμερα στις Τζιτζιφιές, που ήταν και η περιοχή που κατοικούσε.

Το φέρετρο του πασίγνωστου φιλάθλου του Παναθηναϊκού σκεπάστηκε με τη σημαία του Συλλόγου όπως ήταν και η τελευταία επιθυμία του και αύριο θα ταφεί στην Ευρυτανία.

Ο «πράσινος» οπαδός απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών και ήταν μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες της «πράσινης» εξέδρας από τη δεκαετία του ΄60 ενώ διατέλεσε και φροντιστής στην ομάδα μπάσκετ.

Οι φωνές του, οι χαρακτηριστικές ατάκες του και οι «πράσινες» σημαιοφορίες του σε όλα τα γήπεδα, του χάρισαν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων των φιλάθλων.

Καλό ταξίδι Στέφανε…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις