Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κηφισιά – ΑΕΚ: Η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» για την διαιτησία

Κηφισιά – ΑΕΚ: Η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» για την διαιτησία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της εκφράζει τα έντονα παράπονα που έχει από την διαιτησία ενάντια στην Κηφισιά και στέκεται στις λανθασμένες αποφάσεις του Φωτιά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει την Κηφισιά, στην εκτός έδρας αναμέτρηση των δυο ομάδων για την 10η αγωνιστική της Super League, με την Ένωση να στέκεται στις διαιτητικές αποφάσεις του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις οποίες όπως αναφέρουν εντός συλλόγου διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

«Πρώτα απ’ όλα δεν δικαιολογούμαστε γι’ αυτό που έγινε απόψε αγωνιστικά. Έπρεπε σε κάθε περίπτωση να είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάσαμε και να κερδίσουμε αυτό το ματς. Όμως δε μπορεί να συνεχίζεται αυτό το όργιο της προπαγάνδας με την ΑΕΚ και να συμβαίνουν τελικά αυτά που συμβαίνουν σε βάρος μας.

Απόψε με πρωταγωνιστή και τον διαιτητή αλλά κυρίως τον VAR Φωτιά που δεν έχει καμία δικαιολογία έχουν γίνει απίστευτα πράγματα», ανέφερε επίσης η «κιτρινόμαυρη.

Κοιτάμε την φάση της ανατροπής του Λιβάι, το γκολ της Κηφισιάς και την πάσα με το χέρι του Τετέι κι αναρωτιόμαστε τι έχει γίνει» τονίζουν στην ΑΕΚ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις