Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Κηφισιά – Παναθηναϊκός: Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή του «τριφυλλιού»

Κηφισιά – Παναθηναϊκός: Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην έδρα της Κηφισιάς για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, πλην των γνωστών απουσιών του τελευταίου διαστήματος.

Ο Παναθηναϊκός μετά την μεσοβδόμαδη ήττα από την Ρεν στην Γαλλία για την τέταρτη αγωνιστική τoυ Europa League, στρέφει το ενδιαφέρον του στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την επικίνδυνη εκτός έδρας αναμέτρηση ενάντια στην Κηφισιά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Σέρβο τεχνικό να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Αράο, αλλά και τους τραυματίες Χουάνκαρ, Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον

 

Το δελτίο τύπου του Παναθηναϊκού

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Κηφισιά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ απών ήταν ο Χουάνκαρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα, που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Αράο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις