Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κιλιάν Εμπαπέ: Οι Γάλλοι ασκούν πιέσεις για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Κιλιάν Εμπαπέ: Οι Γάλλοι ασκούν πιέσεις για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Reuters

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 πλησιάζουν και οι Γάλλοι θέλουν να δουν στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού -που θα γίνει στο Παρίσι- έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της χώρας, τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου θέλει να παρουσιάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου μια “δυνατή” ομάδα, με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου μπροστά στο κοινό της. Μεγάλος “στόχος” φαίνεται πως είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Η γαλλική ομοσπονδία συνεχίζει να ασκεί πιέσεις τόσο προς τον Γάλλο επιθετικό, όσο και την Παρί Σεν Ζερμέν, για να αποσπάσει το μεγάλο “ναι”.

Να αναφέρουμε πως σε περίπτωση που ο Κιλιάν Εμπαπέ αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, θα καλύψει τη μία εκ των τριών θέσεων στην ομάδα, για παίκτες άνω των 23 ετών.

Με δηλώσεις του στην «Parisien», ο πρόεδρος της FFF, Φιλίπ Ντιαλό, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Επειδή αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται στη Γαλλία, είναι καθήκον μας να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να έχουμε τους καλύτερους παίκτες. Αρχίσαμε να το αντιμετωπίζουμε με την υποστήριξη του γαλλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι πρόεδροι των ομάδων θα πειστούν ότι συμμετέχουν σε μια αποστολή γενικού ενδιαφέροντος για να στηρίξουν την εθνική μας ομάδα και να εξασφαλίσουν ότι θα λάβει τουλάχιστον ένα μετάλλιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις