Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κιλιάν Εμπαπέ: «Όνειρο μου να είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024»

Κιλιάν Εμπαπέ: «Όνειρο μου να είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024»
Reuters

Το Παρίσι προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 και ο Γάλλος “αστέρας” του ποδο9σφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ, φαίνεται πως δεν θέλει να χάσει το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο για το 2024. Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε για το μέλλον σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France 3, όπου επιβεβαίωσε ότι θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν, ενώ ανέφερε το όνειρό του να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, που θα διεξαχθούν στη γαλλική πρωτεύουσα.

Μιλώντας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι-2024 (από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου), ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 και φιναλίστ το 2022 είπε: «Ελπίζω να είμαι εκεί. Όλοι ξέρουν ότι πάντα ονειρευόμουν να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα, υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη και είναι απαραίτητο να αξιολογηθούν. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι στο ημερολόγιο της FIFA. Υπάρχει και ο σύλλογος, υπάρχει η εθνική ομάδα, υπάρχει Euro πριν (από 14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2024 στη Γερμανία), οπότε πρέπει να μιλήσουμε. Αυτές είναι οι παράμετροι που πρέπει να αξιολογηθούν αλλά φυσικά θα ήταν όνειρο να είμαι στους Αγώνες, με έναν παραπάνω λόγο επειδή γίνονται στο Παρίσι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις