Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κιλιάν Εμπαπέ: Τιερί Ανρί και Ματιέ Βαλμπουενά άσκησαν κριτική στον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν

Κιλιάν Εμπαπέ: Τιερί Ανρί και Ματιέ Βαλμπουενά άσκησαν κριτική στον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν
Reuters

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», σύμφωνα με το οποίο, ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να φύγει άμεσα από την Παρί Σεν Ζερμέν, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φαντάζει ο επικρατέστερος προορισμός. Τιερί Ανρί και Ματιέ Βαλμπουενά τοποθετήθηκαν.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca»… πυροδότησε μία «βόμβα» την Τρίτη (11.10), αποκαλύπτοντας ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ, θέλει να φύγει το συντομότερο δυνατό από την Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας ότι αισθάνεται προδομένος από την διοίκησή του γαλλικού συλλόγου κι ότι έχει μετανιώσει που ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Θέση στο θέμα, πήρε και ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Γαλλίας, Λουϊς Κάμπος, ο οποίος τόνισε, πως ο Εμπαπέ, δεν του είπε ποτέ κάτι σχετικό με μία ενδεχόμενη αποχώρηση του από την ομάδα.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έφερε αναταραχή στις τάξεις της Παρί και έχει προκαλέσει ποικίλλες αντιδράσεις στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη “σεναριολογία” κράτησε περίπου δυο χρόνια, με τον Γάλλο επιθετικό να παίρνει τελικά την απόφαση να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από μια συμφωνία που του έδωσε… βασιλικά προνόμια στην ομάδα.

Ανεξάρτητα εάν το δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αρκετοί ποδοσφαιριστές τοποθετήθηκαν επί του θέματος. Ανάμεσα τους, ο Τερί Ανρί. Μιλώντας στο μικρόφωνο του «CBS», ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Μπαπέ, σχολίασε με νόημα:

«Δεν ξέρω τι του υποσχέθηκαν. Βλέποντας το… απ’ έξω, φαίνεται πως δεν του έχουν πει ποτέ “όχι” στη ζωή του».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος επιθετικός τόνισε: «Σε κανέναν δεν αρέσει να εκτίθεται σε κάτι στο οποίο δεν είναι καλός. Δεν του αρέσει, αυτό είναι όλο. Αλλά υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Κι αυτό, είναι ο σύλλογος. Τον έκαναν όμως να νιώσει ότι ο σύλλογος ήταν το πιο σημαντικό πράγμα; Ή τον έκαναν να νιώθει πιο σημαντικός από τον σύλλογο; Θα μιλήσω για την δική μου ιστορία. Δεν μου άρεσε να παίζω στις πτέρυγες, όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα. Το απεχθανόμουν. Έπρεπε όμως να το κάνω για την ομάδα. Και δεν άκουσα κανέναν, να λέει: «Α, τι ωραία χειρονομία». Να παίζω αριστερά, για άλλους που είχαν λιγότερους διεθνείς αγώνες και γκολ από εμένα. Τελικά, υπάρχει μόνο ένας κανόνας. Εάν ο προπονητής σου ζητήσει να κάνεις κάτι, το κάνεις για το καλό της ομάδας. Και η ομάδα κερδίζει! Εάν η ομάδα έχανε, θα υπήρχε άλλη βάση συζήτησης».

«Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι στο γήπεδο. Εάν έχεις πράγματα να τακτοποιήσεις εσωτερικά, τα τακτοποιείς. Το ότι απογοητεύθηκε με αυτό που του υποσχέθηκαν, το καταλαβαίνω. Αλλά πρέπει να συμπεριφέρεσαι ως μεγάλος άνθρωπος, ως ηγέτης» ανέφερε από μεριάς του ο Ματιέ Βαλμπουενά, σχολιάζοντας τις συγκεκριμένες εξελίξεις στο “RMC Sports”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBS Sports Golazo (@cbssportsgolazo)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBS Sports Golazo (@cbssportsgolazo)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις